FOTO: Zdenka Jírová
Já a moře
9. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
20.4.2022 00:26
Pane Charváte, byly jsme ve Španělsku v Santa Susanna v hotelu Don Angel. Bylo to v roce 1994, neuváděla jsem to, protože za ty roky to už možná je jinak. Bylo tam ale nádherně.
Helena Přibilová
11.4.2022 20:51
Děkuji za hezký vzpomínkový článek. Také ráda vzpomínám na všechna svoje setkání s mořem.
Věra Ježková
11.4.2022 14:12
Obě cesty přes La Manche jsem si užívala. Stála jsem na palubě, foukal vítr, byly velké vlny, měla jsem úžasný pocit volnosti.
Zdenka Jírová
11.4.2022 00:53
Evičko, nejsem na té fotce já, ale moje dcera, která u některých moří byla se mnou.
Dana Divišová
10.4.2022 22:24
Paní Zdeno, tak jsem se při vašem článek ponořila do vzpomínek. Moře miluju, u Baltu jsem ovšem nebyla...nejkrásnější moře bylo Azurové ve Francii. Ve spojení s Monakem ...opravdu mělo azurovou barvu jak v katalogu. Pohled teplé na moře, kde se na vlnách třpytí sluneční paprsky je nezapomenutelný.
Eva Mužíková
10.4.2022 17:33
Jestli jsi to Ty na fotce, jak jinak - tak to jsi byla děvče krásně nohaté.. Moc hezká fotka.,
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA