Pražské pasáže II
Všechny fotografie: Věra Ježková

Pražské pasáže II

10. 4. 2022
cestování fotografování Praha
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Věru, opět hezký článek s dalšími známými pasážemi. A na Korunu se nedá zapomenout. Tam jsem chodila s maminkou velmi často a ráda.
Soňa Prachfeldová
Díky za další seznámení s pražskými pasážemi. Jsou krásné, jako doprovázející fotky.
Jana Šenbergerová
Něco znám, něco jsem viděla poprvé. Za obojí děkuji. Možná budu mít ještě někdy příležitost vidět to na vlastní oči.
Helena Přibilová
Děkuji za další zajímavou procházku pražskými pasážemi.
Věra Ježková
Moc vám děkuji. :-) Díky Jendovi jsem objevovala nové a zapomenuté, připomínala si známé.
Blanka Lazarová
Věrko díky. Záslužná činnost takhle hezky stručně pojednat co nejvíc pasáží. Už se těším, jak budu brouzdat podle tvých záznamů. :-)
Dana Puchalská
Ano. Vzala jsi prohlídku pasáží fakt z gruntu a.... krásně. Děkuju.
Martina Růžičková
Věro, perfektní pokračování. Moc mě potěšilo, že tam máš i průchod Hlávkovými domy. Ten krásně malovaný strop mám ráda.
Alena Švancarová
Moc hezké,zajímavé téma.Baví mě jak počtení tak fotky.Děkuji.
Irena Mertová
Tedy Věro, ty jsi to vzala z gruntu :-). Díky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%