Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Čímpak jsme asi byli?
10. 4. 2022„Chlapi, věříte v reinkarnaci? V takový to převtělování. Napadlo vás někdy, že jste už byli na světě v minulých životech, a pokud jó, čím jste teda v tý minulosti byli? Četl jsem nedávno na tohle téma článek od nějakýho esoterika a furt to nemůžu vypáčit z palice.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
13.8.2022 23:33
Napsal jste to vtipně. Mně jednou v nějakém kvízu v časopise vyšlo, že jsme žila v 9. století a byla jsem alchymista /ka/ už si nepamatuji pohlaví, ale vtip byl tom, že já jsem vystudovala chemii a živila se jako chemická laborantka. V tom časopise o mně nic nevěděli. Mě ani tak neudivilo to povolání, jako to, že to bylo v 9. století a snad i na našem území. Tak - babo raď!
Zdenka Soukupová
11.4.2022 13:07
Jak ráda bych se některé vaší kamarádské debaty zúčastnila.... Seděla bych tiše jak myška, do intelektuálních debat bych ani slůvkem nezasáhla, jen bych poslouchala a řehtala se. Zase moc pěkný fejeton.
Jan Zelenka
11.4.2022 12:10
Moc pěkné a vtipné, pane Polák. Vzpomněl jsem si při čtení na dialog pánů Horníčka a Wericha - Račte si řát! Horníček tam Werichovi říká, že v minulém životě byl mouch. A ten známý mouch, který sr... na obraz císaře pána. Celý dialog byl skvělý.
Libor Farský
10.4.2022 17:12
Dnes to bylo ještě chytře japnější než co jsem za celý poslední týden na netu četl. Díky
Jana Kollinová
10.4.2022 12:43
Děkuji za nedělní dávku inteligentního humoru. Nevím čímpak jsem byla a už vůbec nechci vědět čím budu. :-)
Jana Vargová
10.4.2022 09:30
Moje hlava včera reagovala jako Pavlovovi psi: ha, zítra je neděle, doufám, že se dočkám. A kterému že tématu se bude fejeton věnovat? Ať se vrhnete na kteroukoliv životní situaci, dokážete z ní vytvořit svěží čtení. Takže se otravně opakuji: díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA