Všechny fotografie: Hana Šimková
Zahrada je ráj
11. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
12.5.2022 16:08
Paní Hanko, hlavně,že Vás zahrádka baví. Já jsem měla několik let v truhlících muškáty, starala se o ně. Měla jsem radost, že se povedly. Letos zkusím gazánie. Na zahrádce jsem měla astry, ale kocourek honil včely a celé je polámal.
Dana Puchalská
15.4.2022 06:06
Hani,moc krásné a vtipné vzpomínání na Tvoji zahradu. Ano,je to dřina. Já se teď už taky věnuji pouze mojí ,,latifundii, na balkoně.
Anna Potůčková
14.4.2022 13:57
Také přeji velkou úrodu z malé zahrady! To by pak mohli závidět i velkopěstitelé :-)
Marie Faldynová
14.4.2022 12:25
Také jsem mívala zahrádku a musela ji opustit, dneska jsem po operaci a zahrádku už bych nezvládla. Je to radost, ale i spousta práce a starostí.
Hana Rypáčková
12.4.2022 09:45
Hani, nedej se a pěstuj...Moje z šlupky brambor jsou už některé v zemi..
Jana Šenbergerová
11.4.2022 21:26
Hani, přeji velkou úrodu z malé zahrádky. Dej nám vědět, až sklidíš. Držím pěsti.
Věra Lišková
11.4.2022 15:56
Přihlížela jsem si fotky, a mimoděk zmáčkla hodnoceni. Moc se omlouvám, a přeji dobrou úrodu. Hvězdiček mělo být co nejvíc.
Alena Vávrová
11.4.2022 12:35
Hani, ať se tvé malé zahrádečce daří a brambory v koutě vyrostou všemu navzdory!
Daniela Řeřichová
11.4.2022 12:33
Paní Hano, děkuji za hezký článek a přeji vám hodně radosti z přírody kolem. Vyrůstala jsem v domě s velkou zahradou, pro nás jako děti to byly galeje. Dobrovolně jsme pak s mužem zkultivovali postupně čtyři zahrady a byl to ráj na zemi. Udřeni, ale se džbánkem vína sedět v noci pod hvězdnou oblohou a být součástí té krásy pozemské… V Praze mám minibalkonek, vejde se mi tam 60 kytiček, já už ne, sedím v otevřených dveřích a kochám se. Zahradničení je láska na celý život. :-)
Jan Zelenka
11.4.2022 11:58
Já jsem dříve pilně zahradničil. Vychován naší nelahozevskou zahradou jsem se v Krásné lípě pustil do zahradničení. Náš služební domek měl zahradu 20 arů. Do dvou let tam byl anglický trávník, cestičky, suché zídky, skalky, terasa s lavičkou a lidé se na ni chodili dívat. Dokonce tam byl i malý březový lesík, kde rostly houby. Kde že to vše je?! Dnes, při stavu své páteře a artrózy, mám doma jen jeden truhlík na okně, kam sázím česnek, cibulku a pórek a taky jednu bramboru. Na víc už nemám. Hezký článek. Ať se daří i proti všem závistivcům!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA