O lásce
Ilustrační foto: Pixabay

O lásce

15. 4. 2022

Přemýšlel jsem o tom, kolik podob může mít, vlastně, láska. Nejde tu však o žádná čísla. Láska je pojem natolik obecný, že jej nelze matematicky vyjádřit. Přesto ji lze vyjádřit i velmi jednoduchou definicí.

láska vztahy a sex
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Olgo, to jistě máte pravdu. Ale... láska mateřská je, myslím, z trochu jiného "šuplíku" než láska partnerská. Honzo, článek je moc hezký. Díky.
Olga Škopánová
Myslím, že nejsilnější cit je láska mateřská.
Jan Zelenka
Paní Kollinová, ani na chvíli mě nenapadlo vás z toho podezírat. V 11.27 to byla spíš řečnická otázka.
Jitka Caklová
"Láska se nerodí v trenkách, ani v kalhotkách, láska se rodí v srdci."
Jitka Caklová
11:27 Vím, že to není dotaz na mě, přesto odpovídám: VELKÝ a kdo se na toto potřebuje ptát, neví co je láska. Často si lidé pletou lásku se závislostí na někom, od koho lásku očekávají. Dokud nemám lásku v sobě, ani k sobě, nemohu ji chtít ani od druhého. A můžete mi věřit, že mi hodně dlouho trvalo, než jsem k této skutečnosti dospěla.
Anna Potůčková
Láska je všude okolo nás i v této moc zrovna nelehké době. A dnešní video, které jsem vložila do videí o jedné takové lásce pojednává. Hezký článek Jendo!
Jana Kollinová
Pane Zelenko, upřímně, nevím. Možná mi pomůžete najít odpověď zde nebo v jiném Vašem článku. Jen malé doplnění mého předchozího příspěvku, sebeláskou nejsem obdarovaná, spíš naopak.
Libor Farský
Ach, ta láska nebeská ...
Marie Měchurová
Láska - věčné téma dramatiků. U nás se říká, že láska je "sfiňa", že dokáže zblbnout každého.
Jan Zelenka
Paní Kollinová, jaký je rozdíl mezi sebeláskou a sebestředností?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%