Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu
FOTO: Marie Měchurová

Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu

26. 4. 2022

Blíží se naše očekávané setkání u nás na Moravě, v městě Holešově na rozhraní Hané a Valašska. V letošním roce slaví naše město 700 let od svého založení. Když jsem před 50 lety přivedla na svět svého prvního syna, dostal pamětní medaili k výročí 700 let města.

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.8 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Já přijedu taky v těch 10.15 do Holešova z Kojetína a doufám, že Kojetín počká na brněnský Regiojet ( kdyby měl zpoždění). Už mám lístek. A ještě by mě zajímalo jak se budeme rozjíždět v pátek domů, abych si už mohla koupit místenku na Regiojet. Budeme ještě někdo dopoledne po okolí, nebo už budete hned ráno spěchat ? A jak funguje doprava v ten pátek z ubytování do Holešova ? Díky organizátorkám za info a starost o nás a už se těším na všechny.
Daniela Řeřichová
Díky, Maruško, máte to s Aničkou pevně v rukou. Jsem klidná, když vím i o alternativě s autobusem. Určitě vše klapne. :-)
Libuše Heulerová
Maruško, dík!! Já a Vlaďka Dejmková by jsme taky asi jeli tím Slováckým expresem R 885 v Hulíně 9.57... tak jsem ráda, že osobák čeká.
Marie Měchurová
Danielo, kousek od nádraží v Hulíně je autobosová zastávka U podjezdu. Do Holešova jede autobus 10,23 10,28 a 10.52. Pošlu Ti moje tel. č. do zprávy. Libuše H. už ho má. Určitě se najdeme, Holešov není moc velký.
Marie Měchurová
Tak už mi přišel mail z Hostýna. Jednolůžkový pokoj 460Kč, dvoulůžkový 410Kč na 1-2 noci. Při více nocích je sleva. Platit kartou se dá.
Marie Měchurová
Danielo,, vlak v Hulíně na rychlík od Prahy čeká.
Daniela Řeřichová
Aničko, dle IDOS má přijet vlak do Hulína v 9.57 a odjezd do Holešova je v 10.05, příjezd v 10.15. Kdyby měl zpoždění, tak z Hulína další jede až za dvě hodiny. Ale teď to nebudu předjímat, ještě se domluvím s pražskými íčkařkami. V každém případě dorazím a moc se těším. :-)
Marie Měchurová
Děvčata, ptala jsem se mailem, zítra určitě odpoví. Do restaurace zítra zavolám.
Anna Potůčková
Danielko, v kolik by jsi měla být vlakem v Holešově?
Daniela Řeřichová
Děkuji za info a už se moc těším na další milé tváře a super zajímavý program. Přijedu vlakem a ten mívá zpoždění, jak jsem se přesvědčila v minulém týdnu, kdy jsem byla v Táboře, Hořicích Pardubicích, Olomouci, tak doufám, že nebudu brzda. :-) Před třemi lety jsme platitli 450 korun za osobu a den.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%