Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu
FOTO: Marie Měchurová

Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu

26. 4. 2022

Blíží se naše očekávané setkání u nás na Moravě, v městě Holešově na rozhraní Hané a Valašska. V letošním roce slaví naše město 700 let od svého založení. Když jsem před 50 lety přivedla na svět svého prvního syna, dostal pamětní medaili k výročí 700 let města.

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.8 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Vložím Vám zde odkaz na ceník a informace ubytování a stravování. Zda bude možné platit kartou, tak na to Vám odpoví Maruška. Měli bychom být snad ubytování v domě č. 3, http://www.hostyn.cz/ubytovani.html
Alena Tollarová
Taky jsem se chtěla zeptat, kolik to bude stát a jak se bude platit?
Libuše Heulerová
Ještě otázka...za ubytování a za snídaně a večeře, bude se moci platit kartou? Dík!
Anna Potůčková
Program má na svědomí hlavně Maruška, která všechno okolo prohlídek zajistila zcela sama.
Libuše Heulerová
Holky, máte to bezva připravený...díky, už se těším!!!
Alena Tollarová
Díky za upřesňující článek k setkání. Těšíme se na veselou společnost :)
Květuše Pinkasová
Maruško a Aničko, už se vidím na Hostýně, vše vymakané, já se moc těším a děkujeme. Jdu už chystat tombolu a možná najdu jako všude kamínkování ♥♥
Eva Mužíková
Máš to Maruško opravdu "vymakané", pěkně krok za krokem. Určitě se setkání vydaří, budu na vás vzpomínat.
Anna Potůčková
Zapoměla jsem napsat, že se to týká těch, co dojedou na setkání již 10. května a Zdenka Ž. dokonce již 9. května. Ti co dojedou až ve středu, tak Ti z vlaků či autobusů vysednou v Holešově
Anna Potůčková
Oficiální program začíná tedy Holešovem dne 11.5. Pro Vás co přijedete do Bystřice pod Hostýnem vlakem či autobusem tak na svém profilu ve fotogalerii HOSTÝNSKÉ SETKÁNÍ mám vložený jízdní řád z Bystřice pod Hostýnem na Hostýn. Ti co přijedou vlakem, do autobusu nasednou již na vlakovém stanovišti, a ti co přijedou autobusy tak nasednou v Bystřici na aut. nádraží (nástupiště č.4). Jinak pokud budou nejasnosti, klidně pište do vzkazů

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%