FOTO: Marie Měchurová
Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu
26. 4. 2022Blíží se naše očekávané setkání u nás na Moravě, v městě Holešově na rozhraní Hané a Valašska. V letošním roce slaví naše město 700 let od svého založení. Když jsem před 50 lety přivedla na svět svého prvního syna, dostal pamětní medaili k výročí 700 let města.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
27.4.2022 13:44
Vložím Vám zde odkaz na ceník a informace ubytování a stravování. Zda bude možné platit kartou, tak na to Vám odpoví Maruška. Měli bychom být snad ubytování v domě č. 3, http://www.hostyn.cz/ubytovani.html
Alena Tollarová
27.4.2022 12:52
Taky jsem se chtěla zeptat, kolik to bude stát a jak se bude platit?
Libuše Heulerová
27.4.2022 12:07
Ještě otázka...za ubytování a za snídaně a večeře, bude se moci platit kartou? Dík!
Anna Potůčková
27.4.2022 09:41
Program má na svědomí hlavně Maruška, která všechno okolo prohlídek zajistila zcela sama.
Alena Tollarová
27.4.2022 08:23
Díky za upřesňující článek k setkání. Těšíme se na veselou společnost :)
Květuše Pinkasová
26.4.2022 22:42
Maruško a Aničko, už se vidím na Hostýně, vše vymakané, já se moc těším a děkujeme. Jdu už chystat tombolu a možná najdu jako všude kamínkování ♥♥
Eva Mužíková
26.4.2022 20:17
Máš to Maruško opravdu "vymakané", pěkně krok za krokem. Určitě se setkání vydaří, budu na vás vzpomínat.
Anna Potůčková
26.4.2022 12:56
Zapoměla jsem napsat, že se to týká těch, co dojedou na setkání již 10. května a Zdenka Ž. dokonce již 9. května. Ti co dojedou až ve středu, tak Ti z vlaků či autobusů vysednou v Holešově
Anna Potůčková
26.4.2022 12:35
Oficiální program začíná tedy Holešovem dne 11.5. Pro Vás co přijedete do Bystřice pod Hostýnem vlakem či autobusem tak na svém profilu ve fotogalerii HOSTÝNSKÉ SETKÁNÍ mám vložený jízdní řád z Bystřice pod Hostýnem na Hostýn. Ti co přijedou vlakem, do autobusu nasednou již na vlakovém stanovišti, a ti co přijedou autobusy tak nasednou v Bystřici na aut. nádraží (nástupiště č.4). Jinak pokud budou nejasnosti, klidně pište do vzkazů
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA