Všechny ilustrace: Pixabay.com
O těšení a o Matuškovi
24. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
24.4.2022 10:37
Líbo, uvažuji naprosto stejně, jak ty. Až na to, že kafe si musím vařit sám.
Aničko, dříve bylo hodně krásných písní s nádhernými texty. Občas si proto pouštím Karaoke, se sluchadly, abych z toho něco měl.
Anna Potůčková
24.4.2022 10:20
Matuška patřil a stále patří k mým oblíbeným zpěvákům. A jeho písen Eldorádo je také mojí oblíbenou písní. Také se občas na něco těším, a nemusí to být nic moc velkého. Tobě Honzo přeji aby jsi toho těšení měl hodně a měl radost ze svého života, ze svého konání a ze svých děl.
Libuše Křapová
24.4.2022 10:15
Díky, Honzo. Poslední dobou se já těším z toho, že se už opět na něco těším. Byla jsem z těch různých zimních nemocí svých a okolí už docela zmáchaná. Ale hurá, je líp, svítí sluníčko, ptáci na zahradě už zase řvou, Ferda dědeček se mi tulí k nohou, koťata se honí po dvoře a někdo mi vaří kafe. No, není ten svět krásný?
Jan Zelenka
24.4.2022 10:12
Děvčata, děkuji. Pořád je, na co se těšit. Nejsem ani pesimista, ani optimista, ale realista. Za každý hezký zážitek jsem rád.
Jitka Chodorová
24.4.2022 09:45
Ano Honzo, těšení je koření života. Když jsem ztratila většinu možností se na něco těšit, udělá mi velkou radost pěkné počasí, čas strávený s vnuky a malou pravnučkou, menší bolesti, než jsem zrovna v ten den čekala, když jsme s mužem v pohodě a podobně, o negativech teď psát nechci, to se jaksi nehodí. Tobě přeji hodně vytěšeného času, který Ti bude přinášet radost ze života. Ahoj!
Hana Šimková
24.4.2022 09:40
Matušku jsem milovala a ještě miluji. Ráno se probudím a těším se, že mne něco hezkého potká. No nepotká, ale další ráno se těším zase. K čemu by ten život byl, kdyby člověk stále nedoufal.
Vladislava Dejmková
24.4.2022 09:35
V poslední době se nejvíc těším na to, jak si po práci posedím na zahradě, zavřu oči, nechám se zahřívat slunečními paprsky a zaposlouchám se do ptačího zpěvu. Teď na jaře to jsou úplné ptačí koncerty. Ale mám samozřejmě i jiná těšení se. Obvyklá i neobvyklá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA