Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Po čase zase v Poděbradech
10. 5. 2022Lázeňské město Poděbrady není třeba příliš pŕedstavovat. Leží na Labi zhruba uprostŕed mezi Prahou a Hradcem Králové. Ale kdyby třeba někdo přesně nevěděl, jak toto město vzniklo, přidávám stručnou informaci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
14.5.2022 11:46
V Poděbradech se také konalo jedno setkání íčkařů, které organizovala Lidmilka N. Ráda na něj vzpomínám. Také jsem tam byla na kurzu na zhubnutí v r. 1989 a tehdy jsme museli běhat v lázeňském parku jako ranní rozcvička. Také jsme chodili plavat na místní jezero.
Anna Potůčková
13.5.2022 18:08
Moc hezky napsaný článek o městě ve kterém jsem také nikdy nebyla. Ale není všem dnům konec a snad je někdy také navštívím.
Helena Dohnalová
12.5.2022 10:47
Ano, já jsem byla taky v Poděbradech. Jednak tam byl Václav na léčení po operaci kolene,
a pak tam jezdíme na výlet. Poděbrady jsou moc hezké lázně a blízko Prahy.
Helena Přibilová
11.5.2022 21:22
Děkuji za velmi zajímavým způsobem zpracovaný článek o krásném a klidném lázeňském městě Poděbrady. Ráda jsem si zavzpomínala na jeho návštěvu.
František Matoušek
11.5.2022 08:13
Poděbrady jsme navštívili s maželkou v loňském roce na podzim. Rádi sem jezdíme. Párkrát jsme si užili i cyklostezku podél Labe(jeli jsme z Nymburka k soutoku Labe a Cidliny a zpět). Město na nás působí svým klidem. Nemáme to z Mladé Boleslavi daleko. Hezký článek doplněný pěknými fotografiemi.
Soňa Prachfeldová
11.5.2022 07:18
Poděbrady jsou opravdu půvabné a bydlí v nich neméně půvabná naše kamarádka Ludmilka.
Marie Novotná
11.5.2022 07:15
Pohled na volně se pohybující srdc e mi připomene Evu Balúchovou ,pro mne telefonické zdrcující oznámení,že zemřel manžel. Poděbrady jsou jinak oázou klidu,památek a pohody s kouzelnou a vždy pozitivně naladěnou Limi Nejedlou. Děkuji za krásný článek.
Zdenka Jírová
11.5.2022 00:50
V Poděbradech jsem byla s dcerou loni. Je to hezké lázeňské město s bohatou historií. Teno výlet jsem dostala jako dárek k narozeninám a popsal jsem ho v minulém článku. Kdysi jsem měla v Kouřimi, což není daleko, chalupu a do Poděbrad jsme jezdívali na večeři nebo kávu.
Alena Tollarová
10.5.2022 20:51
V Poděbradech jsem byla vůbec poprvé na setkání i60 a podruhé i potřetí to byly také výlety íčka, resp. vernisáž výstavy fotografií, kterou i60 mělo v muzeu. A zatím naposledy loni v létě. Na Poděbrady mám jen ty nejhezčí vzpomínky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA