Úvodní foto Jan Zelenka, foto v textu Pixabay.com
Glosa na kavárenské předzahrádky
17. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
18.5.2022 20:34
Také mám moc ráda předzahrádky, ale přiznám se, že je vyhledávám hlavně kvůli orosenému pivku, které zkrátka k létu patří. Ty asi nejsi pivař a máš raději vínko. Přeji Ti hodně krásných posezení při kávě.
Blanka Lazarová
18.5.2022 13:46
Ráda používám označení ŠVIHÁK LÁZEŃSKÝ nebo KAVÁRENSKÝ POVALEČ ale jen v tom nejlepším slova smyslu. A tady se to vlastně hodí. Posezení u kávičky a něčeho dobrého - kdo by odolal ? Jdu si uvařit aspoň kávičku neb mě dnešní povinnosti povalovat se v kavárně nedovolí. :-) :-) :-)
Dana Puchalská
18.5.2022 10:20
Posezení v kavárenské předzahrádce je paráda. Ať už v cizině nebo u nás.
Soňa Prachfeldová
17.5.2022 22:19
Mluvíš mi z duše Honzo, také mám ráda posezení venku, ať už při kávě, či sklínce dobrého moku.
Anna Potůčková
17.5.2022 19:09
Mám ráda předzahrádky. Posedět si pod širým nebem, dát si kávu a k tomu třeba i nějaký ten zákusek je opravdový relax.
Jana Jurečková
17.5.2022 18:29
Váš článek je pohlazením na duši. Vím, o čem mluvíte. Posedět si někde v klidu u vína nebo u kafíčka je relax. Navíc máte výhled do krajiny a ten je jenom Váš. My bohužel auto nemáme, ale výlet si uděláme na elektrokole. Zastavíme se na předzahrádce nebo na nějaké akci. Pak jezdíme do Olomouce a tam je venkovní posezení na každém rohu, to prostě miluji.
Hana Řezáčová
17.5.2022 17:54
V roce 1980 zorganizoval manželův zaměstnavatel zájezd Rakousko - Švýcarsko - Itálie. Památky, přírodní krásy - vše jsme všichni obdivovali, ale dodnes si vzpomínám, jak mne tehdy uchvátily kavárničky v ulicích a na náměstích, u nás něco nevídaného. Že bylo v obchodě dvacet druhů jogurtů, u nás doma dva? To mne nebralo ani trochu, ale venkovní kavárny (a i restaurace), to jsem jim záviděla. Takže - posezení venku u kafíčka a zákusku, to miluju a po zimě letní kavárny netrpělivě vyhlížím :-)
Jana Šenbergerová
17.5.2022 15:39
I když jsem zvyklá povalovat se úplně jinde, dovedu si to představit i v předzahrádkách, kde bych dnes už rozhodně sledovala hlavně cvrkot kolem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA