Josef Abrhám na udílení Českých lvů v roce 2007. FOTO: Autor: Martin Pauer, CC BY-SA 3.0, commons.wikimedia
Zemřel herec Josef Abrhám
17. 5. 2022Za každou rolí si pevně stál s mužnou elegancí i noblesou. Jeden z nejpopulárnějších českých herců Josef Abrhám zemřel dnes ve věku 82 let. Vydal se do hereckého nebe za svou ženou Libuší Šafránkovou, která zemřela před jedenácti měsíci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
17.5.2022 13:10
Děkuji za krásnou vzpomínku na pana Abrháma. Byl to vynikající člověk a herec. Čest jeho památce a upřímnou soustrast jeho rodině.
Marie Bartošová
17.5.2022 12:16
Vážím si hereckého umění obou, vážím si také toho, že ho nikdy ,,neprodávali" v trapných reklamách. Díky za krásné chvíle, které nám všem dali.
Eva Kopecká
17.5.2022 12:14
Byl to skutečně Pan Herec. Není každý takový, aby byl skutečně uznávaný. A on u nás všech opravdu uznávaný byl. Dělal svou práci pořádně, kvalitně a zodpovědně, žil pro divadlo, filmy, svoji rodinu. Neplnil stránky bulváru jako mnohé rádoby celebrity. Je mi smutno z jeho odchodu. Jediné, co mě s tou situací smiřuje, snad už jsou zase s paní Libuškou spolu. Čest jeho památce, upřímnou soustrast synovi a jeho rodině. Děkujeme, pane Abrháme.
Martin Vrba
17.5.2022 11:23
Pana Josefa Abrahama jsem znal z několika metrů, když jsem pracoval v televizi, z jeho hereckých rolí i z vystupování během pauz při natáčení. Vždy byl přátelský a jak je zvykem u velkých osobností, nikdy se nepovyšoval nad druhé. Jeho lásce s Libuškou Šafránkovou jsme všichni fandili – hodili se k sobě. Kdo se chce kouknout na jejich společný film, tak jen zkopírovat adresu pomocí kláves Ctrl+c, pak přejít na You Tube a tam to vložit pomocí kláves Ctrl+v a můžete se připojit jen tiše a s pietou k té okouzlující dvojici Libuška Šafránková a Josef Abraham na jejich cestě: „Svatební cesta do Jiljí“. Čest jejich památce – už jsou zase spolu. https://www.youtube.com/watch?v=JQEtS5bz5IM
Daniela Řeřichová
17.5.2022 11:16
Josef s Libuškou zůstanou navždy v mém srdci. Nezaměnitelný pár, který si byl oporou na jevišti i v životě. Jejich tvorba s námi bude napořád. R.I.P.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA