Všechny fotografie: Eva Mužíková
MATTY aneb několik let života u invalidního vozíku
18. 5. 2022Jmenuji se Matty a jsem devítiletý, trochu křížený černý pejsek. Můj páníček je upoutaný na invalidním vozíku od svého mládí a mne si před pěti lety pořídil, aby nežil sám.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
18.5.2022 13:26
Bertíku, já pořád říkám, že ty bez pejska být nemůžeš. Jak tu bylo napsáno, zasloužíte s Janou obě metál, škoda, že majitel Mattyho, i když invalida, je tak trochu zabedněnec. Oba pejsci mají velkou kliku, tak jen tak dál, Matty u tebe jednou určitě skončí. :-)
Blanka Lazarová
18.5.2022 13:08
Evi, jste obě zlaté. Však vám to psí mazlíčci jistě oplácejí. Hlídám cca 2x týdně pejska dcery. Je u mě rád, je zvyklý i přespat, má svůj pelíšek, hračky, prostě vše, co potřebuje. Tak vím, co to obnáší. Mám zvířata moc ráda, ale když je na vše člověk sám a jediný, je to hodně omezující. V rodině je to mnohem lepší. Přeji Mattymu, Dorince i vám šťastné dny. Ať se daří. :-)
Jan Zelenka
18.5.2022 12:59
Pejskové jsou radost. Ta moje má už 14 a půl a tak si dávám pozor, aby se měla co nejlépe. Zatím je čilá a pohyblivá.
Anna Potůčková
18.5.2022 11:55
Prima článek o Maty. Ten je určitě ted štastný, že má více pohybu a tím může provádět i více psích lumpáren. Zasloužíš si Evi metál za tu lásku, kterou psům dáváš!
Alena Švancarová
18.5.2022 11:34
Evičko,slova jsou zbytečná.Za článek jsem ráda,je z něho cítit jen samá radost.Mám z toho radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA