FOTO: archiv autorky
Jsem retro bába
19. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
21.5.2022 12:20
Haničko, to je miloučké. Mám podobné fotografie z mého dětství - s úplně stejným kočárkem, retro předměty po mých předcích mi je připomínají a mám je v obýváku vystavené. Vůbec mi nevadí můj hloupý telefon, ale retro babka mi moc chybí ...
Danuše Onderková
21.5.2022 08:54
Hanko, moc pěkný retro příběh, při něm jsem zavzpomínala na své retro. Ale s chytrým mobilem celkem dobře komunikuji. Má mě rád a já jeho. :)
Hana Šimková
21.5.2022 08:49
Děvčata milá, je vidět, že jsme na stejné lodi. Jsme sice retro, ale nedáme se.
Marie Ženatová
21.5.2022 08:43
Milá Haničko moc a moc děkuji za vtipný článek a nádherné "retro" fotografie !
Marie Měchurová
20.5.2022 08:53
Hezký článek. Mám ráda staré věci, hlavně prvorepublikové. Mobil mám ale chytrý a k tomu vnuka servismana. Pokrok nezastavíš.
Hana Rypáčková
20.5.2022 08:07
Hani, zase velmi vtipné ..I když k smíchu daleko. My všechny se s tím nějak peklíme a popasujeme. Ale na retro věci nedám dopustit. Celá chata je retro a doma původní nábytek .Moc hezké fotky...
Marcela Pivcová
19.5.2022 21:28
Paní Hano, musím Vám sdělit, že s chytrým telefonem jsem na tom stejně jako Vy, takže Vám i dalším bojovnicím s tímto technickým vynálezem vyjadřuji své sympatie. Telefon mi koupili někdy začátkem roku mí současní přátelé - bez mého souhlasu a následně i bez mého nadšení pro pokrok. Důvodem byl fakt, že jsem byla poslední z jejich okolí, kdo se zarputile zastával tlačítkového telefonu. Mám od té doby telefony dva. Ten retro na volání, sms, budíka... atd, ten chytrý se stal prozatím foťákem. Dělá aspoň pěkné fotky, lepší než foťák. Jinak retro předměty, pokud mi nějaké doma zůstaly, mám ráda - jsou snadno ovladatelné a vydrží víc než většina nových.
Anna Potůčková
19.5.2022 19:21
Chytrolína nemám také, netoužím po něm. Než bych vše na něm pochopila, tak by zubatá byla asi o hodně rychlejší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA