Ilustrační foto: Pixabay
Léčba smíchem umí zázraky
25. 5. 2022Léčba smíchem prý opravdu funguje. Smích vás zbaví negativní energie, zbaví vás hněvu, zloby, smutku i deprese. Odborníci prokázali, že smích napomáhá při léčbě migrény, astmatu, kožních onemocnění.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
1.4.2023 15:48
"Já se směju pořád. Ráno na sebe do zrcadla, protože ta paní se na mě směje taky. Chvilku se spolu chechtáme. Pak si přečtu nějaký hloupý článek o tom, jak se nějaké telátko bojí stárnutí, a zase mě to rozesměje." Paní Heleno, mám to stejně, pouze "S politiky už netančím". Ne jen ranní smích se zrcadlem to jistí.
Helena Záchová
1.4.2023 15:14
Já se směju pořád. Ráno na sebe do zrcadla, protože ta paní se na mě směje taky. Chvilku se spolu chechtáme. Pak si přečtu nějaký hloupý článek o tom, jak se nějaké telátko bojí stárnutí, a zase mě to rozesměje. Pak se podívám na nějakého politika (kteréhokoliv), jak vymýšlí věci, kterým vůbec nerozumí, a prochechtám se do odpoledne. Pak jdu s kamarádkama do vinárny a smějeme se úplně všemu. A večer před spaním zavolám dětem, povyprávím, jaký jsem měla hezký den a je mi dobře. Ranní smích se zrcadlem je nejdůležitější.
Eva Kopecká
28.5.2022 11:46
Vzpomínám na několik zcela neplánovaných životních situací, kdy jsem se smála, až už to vypadalo, že mě to snad nikdy nepřejde. Člověk se nemůže bavit na objednávku, jsou věci, které nenaplánujete. Prostě přijdou. A jak si tak ty situace vybavuji, jsou mi k smíchu ještě dneska.
Marie Faldynová
27.5.2022 07:56
Smát sama sobě jsem se naučila už jako puberťák a mockrát se mi to hodilo. Když nejde o život... Také jsem často sama a to se člověk zas tam moc nenasměje, ale u Vašeho článku jsem se rozchechtala hned několikrát. Jsem vděčná za všechny příspěvky, které ukazují na to, že je pořád čemu se smát.
Libor Farský
26.5.2022 22:45
Haničko, hned bych se za Tebou rozjel, jenže už nemám funkční řidičák ani auto ...
Zdenka Soukupová
26.5.2022 15:55
Hanko, když rozklikneš chat, tak se objeví vpravo sloupec s názvem Další témata. Rubrika Vtipy je asi na osmém řádku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA