Všechny fotografie: Věra Ježková
Nejen pro obrýlené I.
7. 6. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
7.6.2022 20:17
Neuvěřitelné množství brýlí a pokrok pokračuje. Mám ráda brýle v celku na nose, ty skřipce mi kdysi otlačily nos. Krásně jsi Věrko zpracovala dlouhatánský vývoj brýlí.
Jana Šenbergerová
7.6.2022 15:39
Moc zajímavá výstava a perfektní článek s dokumentací. Šedý zákal mě donutil k operaci, ale protože brýle se staly mou přirozeností, nechala jsem si je na dálku. Na čtení vidím výborně. Pro pohodlnější práci s počítačem mám druhé. Vyhovuje mi to. Až do letošního roku jsem vždycky nejen nosila jediné brýle, ale druhé ani neměla. Snížilo se tak riziko, že bych je musela pořád někde hledat.
Blanka Lazarová
7.6.2022 14:29
Věrko, pěkný článek. Dnes už se nemusí ani děti bát, že se jim bude někdo smát. Z nutnosti nosit brýle si může každý udělat super doplněk. Mě ale tak trochu trápí. Jednak je pořád hledám a druhak jich mám asi 6 ( na čtení, do kabelky, do dálky, na PC, sluneční a na kolo). A to mě fakt štve. Do operace nejdu-pokud to nebude nutné a multifoky ani bifokální nesnesu. A to jsem je hrozně chtěla. Po půlroce nošení a zvykání jsem je musela nechat přesklít na normální. No co už. Je to individuální. Jiný si je nemůže vynachválit.
Anna Potůčková
7.6.2022 11:46
Brýle nosím jen na čtení a dík jim jsem si mohla přečíst Tvůj článek o brýlích a něco se o nich také dovědět. Hezky jsi článek o brýlích napsala a doplnila zajímavými fotografiemi.
Naděžda Špásová
7.6.2022 11:38
To se nám obrýleným moc líbí. Já už nemusím nosit brýle na dálku, ale mám troje.
Na čtení, na TV a na PC. Sluneční brýle jsou u mně zásadní.
Jana Kollinová
7.6.2022 10:19
Zajímavý článek. Doma jsem měla po manželovu otci asi "větrovky" ze žlutého kovu, možná pozlacené, ale nejsem si jistá zda se skutečně ze žlutého kovu vyráběly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA