Všechny fotografie: Anna Potůčková
Oslava 140 let trvání dráhy Hulín - Bystřice pod Hostýnem
6. 6. 2022Bystřice žije! Tak takové heslo má již asi 3 roky město Bystřice pod Hostýnem pro své různé kulturní a sportovní akce. Jednou z těchto akcí byla dne 4. června 2022 oslava 140 let trvání železniční tratě Hulín - Bystřice pod Hostýnem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
12.7.2022 21:30
To muselo být moc hezké podívání a zajímavé.Díky Aničko za přiblížení nám,kteří se nemohli zůčastnit.
Lenka Kočandrlová
11.6.2022 10:04
Miluju parní mašiny....Dívám se na pořad Putování s párou s Poláškem, je to moc milý pořad!
Vladislava Dejmková
10.6.2022 09:11
Zajímavý příspěvek, děkuji. Z nádraží v Nové Bystŕici jsme odjížděly, prohledly jsme si i město.
Martina Růžičková
7.6.2022 12:29
Bezvadná fotoreportáž i článek! Moc jsem si podívanou na krásné vlaky, pány ve stejnokrojích a vyšňořené dámy užila! :-)
Dana Puchalská
7.6.2022 10:40
Aničko,to je nádherná galerie ...
Vlaky to jsou krásný. A dámy v dobovém oblečení ? Skvělá přehlídka. ... Já v dětství často jezdila vlakem a teď jsem si oživila vzpomínky. Děkuju.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA