Ilustrační foto: Pixabay
Lásek odcházení
7. 6. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
11.10.2023 14:07
To je hezké, Haničko a ostatní, kdybych to měla brát podle šatů, tak už tady nejsem docela dávno. Dušička si určitě nějaké zahalení najde, i když to nejsou zrovna šaty. Anebo zůstane odkrytá. :-D
Jitka Chodorová
8.6.2022 10:55
Hani, tu lásku největší nikdo jiný nezastíní, můžeš si to myslet, ale je to tak. taky doporučuji, na nic nečekej, obleč si letní šaty a projdi náměstíčko, jak napsala Hanka R. Díky za tvé povídání.
Anna Potůčková
8.6.2022 10:19
Zčásti jakoby ten příběh byl z mého života - je to 3 roky co zemřela moje velká bývalá životní láska kvůli níž před x lety jsem si sama chtěla sáhnout na život. Bohužel před měsícem zemřela i jeho sestra a oba přežila jeho maminka, které je 86 let. S ní si občas vyměníme dopisy a ten poslední jsem dostala v tomto týdnu v úterý, ve kterém se svěřuje jak moc ji dcera chybí. Složitější vztah měla se svým synem kvůli jeho ženě, ale to tu rozebírat nechci. Mě může těšit, že mě měla a má stále ráda o čemž svědčí její dopisy. Sama se s naším rozchodem nikdy nesmířila, náš rozchod byl právě kvůli jeho manželce. Článek se mě moc líbí!
Hana Rypáčková
8.6.2022 08:47
Jsem ráda za dávné lásky i za tu největší. Mám jen psí. Tu nedávnou jsem přetavila na přátelství .Hlavně mám kamarády, co mi řeknou, že mi to dnes sluší, i když vím , že je to jen fráze. Ale letní šaty ráda nosím, protože je k tomu málokdy příležitost.. Tak Hani, šup do nich a projdi náměstíčko..
Jana Jurečková
7.6.2022 17:12
Měla jsem v životě spoustu lásek, ale jen jednu velkou. Bohužel po roce mi zamával a řekl, že se k sobě nehodíme. Pak jsem měla jedno nepovedené manželství. Potom 2.manželství a to je krásné a hřejivé. Tak jsem si představovala žít. Už nemusím nikoho hledat. I v těch nějtěžších chvílích jsme se dokázali semknout a odpustit si. Váš článek je moc hezký, děkuji.
Hana Šimková
7.6.2022 13:58
Jani, já jsem si letos nevzala ani jedny. Pořád chodím v kalhotách. Budu si muset pospíšit, nebo mě ty šaty přežijí to mi může být líto.
Jana Šenbergerová
7.6.2022 13:26
Nu což, muži přicházejí a odcházejí, láska však zůstává. Hanko, já to trochu odlehčím. Kdybych to brala podle svých letních šatů, už bych tu dlouho nepobyla. Mám totiž jen dvoje. Budu si muset nějaké koupit, abych to nezabalila dřív, než budu muset.
Jan Zelenka
7.6.2022 12:56
Já ten hlas moře slyším stále i z litoměřického bytu. Užil jsem si ho vrchovatě, i když mi moře vzalo syna.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA