Ilustrační foto: Ingimage
Průšvihář
17. 6. 2022Narodil jsem se po dvou sestrách rodičům, kteří měli na náměstí malého městečka drogerii. Otec chodil vypomáhat zemědělcům, byla v krámě, sestry ve škole, a tak dopoledne jsem pobýval doma sám.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
20.6.2022 17:37
Krásné klukovské vzpomínky. A jak tu někteří píší, dnešní kluci už takové zážitky nemají. Mám podobné rošťácké vzpomínky, i když jsem holka.
Soňa Prachfeldová
17.6.2022 18:01
Moc hezký sepsané vzpomínky na dětství. Přestože spousta z nás vyrostla ve skromném prostředím, měli jsme šťastné dětství.
Jana Jurečková
17.6.2022 17:31
Tak to je super vzpomínání. Hned se mi vybavily dva malé příběhy z dětství. Hrozně ráda jsem vozila děti v kočáře. Jenže já jim říkala, že když nebudou spát, příjde bubák. Nějaká duše to požalovala a já doma dostala vynadáno... Pak si vzpomínám na rok 1968. Bydleli jsme v domě, místní část Ostrý roh, tak se mu říkalo. 21.srpna, jezdily po cestě velké kolony ruských aut, mně bylo 10 let. Nevnímala jsem vážnost situace a ani se na nic neptala. Měla jsem bojový úkol, hlídat spící miminko v kočáře, byl to můj bratr.
Eva Mužíková
17.6.2022 16:40
Dnešním kluků se o takových kouscích může jen zdát, podle mne jsou o moc zážitků ochuzeni. Také se mi Vaše vzpomínání moc líbí.
Dana Puchalská
17.6.2022 14:10
Děkuju za vzpomínání, byť staršího data.... Pokus o atentát na faráře mě rozesmál a žížaly mě dorazily. :-) :-)
Vladislava Dejmková
17.6.2022 07:46
Fajn vyprávění o dávném dětství. Některé věci si zkrátka člověk pamatuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA