FEJETON: Přepočítám důchod a uvidí se!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Přepočítám důchod a uvidí se!

19. 6. 2022

„Když už teda žiju, tak ať je to život kvalitní!“ Tohle by si měl říci každý z nás. Kladete si otázku: „Jak to ale sakra mám udělat?“ Klídek, nejsme na to sami. Stačí nejít spát se slepicemi a počkat si, až na jistém televizním kanálu začne relace s názvem Mediashop.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Svoboda
Poté, co člověk dojde po přečtení všech katastrof na Seznamu a jemu podobných "zpravodajců", na tyto stránky, je to pro něho fakt osvěžení a úleva, že mezi námi jsou ještě lidé, kteří neztratili humor, nadhled a zdravý rozum. Opravdu jsem se zasmál a pobavil a také jsem rád, že jsem si po dlouhé době přečetl něco rozumného...
Olga Škopánová
Na druhou stranu reklama je potřebná jak jinak mají výrobci dát o sobě vědět?
Marie Faldynová
Souhlasím s názorem, že reklama souvisí se slovesem klamat. My dříve narození máme sice jen ten důchod, ale máme neocenitelnou zkušenost s tím, bez čeho všeho už jsme se v životě obešli - a žijem!
Jaroslav Kolín
Kdyby šlo dát víc než pět hvězdiček, dal bych. Připomnělo mi to song Anténa karanténa od skupiny Saze: https://youtu.be/njCpJl9Dy_I
Olga Škopánová
Děkuji za skvělý článek jsem ráda, že nejsem sama, kdo odmítl vysavač nové generace s mezimatračním štourátorem.
Alena Švancarová
Skvěle jsem se pobavila a nadále budu spát s čmelíkama,prsty se mi budou kroutit od starých hrnců.Smích léčí.
Krejcar Stanislav
Přepočítám důchod a nechám si důchod přepočítat od uřednice na uřadě. Záleží na mnoha faktorech svého života. Důchod nikdy nebude jako plat za vykonanou práci. Když jsem se spokojil s platem tak se musím i spokojit s výškou důchodu. Rozdíl bude jistě ve výšce důchodu u Václava Klause a Joža Nováka . Jeden byl vzdělanec v ekonomice druhý byl pokladní v Jednotě a Coop . Oba měli možnost hospodařit si na stáří a nespoléhat na stát a režim.
Jitka Caklová
Díky tomu, že chodím spát se slepicemi a na televizi mi nezbývá čas, jsem se náramně pobavila. Děkuji za nádherný fejeton :-) :-)
zuzana šišková
Díky za hravé psaní. Moc jsem se při čtení bavila.
Hana Šimková
Cha, Cha, Cha a hned mám hezčí den.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%