Na návštěvě u Bati I.
Všechny fotografie: Věra Ježková

Na návštěvě u Bati I.

22. 6. 2022

Na návštěvu k nejznámějšímu českému obuvníkovi jsem se vydala do Ctěnického zámku na výstavu nazvanou Baťa – boty všem! Moc se mi líbila, stejně jako výstavy a expozice, které jsem ve Ctěnicích navštívila v dřívějších letech.

kultura výstavy
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Velmi zajímavé čtení. Dík
Helena Přibilová
Děkuji za přiblížení velmi zajímavé výstavy.
Věra Ježková
Děkuji. :-)
Martina Růžičková
Věro, díky za předání informací a fotky ze zajímavé výstavy.
Irena Mertová
Zajímavý článek :-)
Dana Puchalská
Věrko, já Ti děkuju. Výstava je určitě skvělá už fotky jsou toho důkazem. Manželův jeden strýc se u Bati vyučil.
Daniela Řeřichová
Hezký článek. Za Baťou sice jezdím hlavně do Zlína, ale výstava je to jistě zajímavá. Stejně jako další akce, které se v tomto objektu Muzea hl.m. Prahy konají.
Anna Potůčková
Věrko napsala jsi další zajímavý článek o osobě, která tady spoustě lidem dala práci a obula do bot celý svět. Ve Zlíně je museum obuvi, přiznám se, že ač jsem z blízkého okolí, tak sama jsem tam nebyla. U Bati pracovala moje maminka a nepamatuji si že by někdy řekla na jeho firmu něco špatného. Dělníci byli hrdí, že jsou součástí firmy. A nejenže své spolupracovníky zaměstnal ale také je vzdělával. Mnohdy maminka mluvila o Batově škole práce.
Naděžda Špásová
Baťa byl jen jeden, takové boty už nikdo nevyrábí, aspoň v obchodech vidět nejsou. :-)
Jindra Hubačová
Věruško, díky za zajímavé informace. Boty od Bati jsou moc hezké a zaručují kvalitu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%