Všechny fotografie: Věra Ježková
Na návštěvě u Bati I.
22. 6. 2022Na návštěvu k nejznámějšímu českému obuvníkovi jsem se vydala do Ctěnického zámku na výstavu nazvanou Baťa – boty všem! Moc se mi líbila, stejně jako výstavy a expozice, které jsem ve Ctěnicích navštívila v dřívějších letech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
22.6.2022 12:50
Věrko, já Ti děkuju. Výstava je určitě skvělá už fotky jsou toho důkazem. Manželův jeden strýc se u Bati vyučil.
Daniela Řeřichová
22.6.2022 12:25
Hezký článek. Za Baťou sice jezdím hlavně do Zlína, ale výstava je to jistě zajímavá. Stejně jako další akce, které se v tomto objektu Muzea hl.m. Prahy konají.
Anna Potůčková
22.6.2022 11:47
Věrko napsala jsi další zajímavý článek o osobě, která tady spoustě lidem dala práci a obula do bot celý svět. Ve Zlíně je museum obuvi, přiznám se, že ač jsem z blízkého okolí, tak sama jsem tam nebyla. U Bati pracovala moje maminka a nepamatuji si že by někdy řekla na jeho firmu něco špatného. Dělníci byli hrdí, že jsou součástí firmy. A nejenže své spolupracovníky zaměstnal ale také je vzdělával. Mnohdy maminka mluvila o Batově škole práce.
Naděžda Špásová
22.6.2022 11:25
Baťa byl jen jeden, takové boty už nikdo nevyrábí, aspoň v obchodech vidět nejsou. :-)
Jindra Hubačová
22.6.2022 10:24
Věruško, díky za zajímavé informace. Boty od Bati jsou moc hezké a zaručují kvalitu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA