Skály kam se podíváš
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Skály kam se podíváš

22. 6. 2022
cestování Do stovky 2022 Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Hezké místo, z Tisé jsem měla asi 4 roky šéfa, a sama jsem v Tisé byla někdy v roce 1980 na Silvestra a ještě asi dva dny po něm. Nicméně skály jsme v zimě nenavštívili.... Krásné fotky Nadi, jako vždy :-)
Marie Měchurová
Tiské skály jsme si prošli a moc se nám líbily. Vzpomínky jsem oživila, děkuju.
Antonín Nebuželský
Snad ještě. Ty panoramata, jak by řekli Homolkovi :-)
Jan Zelenka
Tiské stěny znám. Byl jsem tam dvakrát. Dnes už se mohu akorát dívat na tvé krásné fotky. na podobnou procházku už nemám ani náhodou.
Alena Vávrová
Už se tam nejspíš víckrát nepodíván, tak děkuji za sdílení, Naďo ♥.
Elena Valeriánová
Já skály moc ráda nemám, ale kupodivu, když jsem na podobném místě tak žasnu a užívám si to. Tak jako teď u Tvých fotek, je bezva, že Ti Terezka ukázala tu krásnou kapli, to je skvost. Díky.
Marie Seitlová
Zajímavé místo, díky za článek.
Naděžda Špásová
Děkuji za vaše příspěvky, moc mě těší, když se to, co dělám, někomu líbí. :-)
Anna Potůčková
Nadi, Ty jsi normálně stroj na články. Chrlíš je jak rozbouřená sopka jeden za druhým! A díky tomu se člověk i něco doví o místech kde nikdy nebyl! Fotky opět moc moc hezké!
Blanka Lazarová
Byla jsem tam a líbilo se mi tam. Měli jsme supr počasí a bylo tam minimum lidí. Pěkná lokalita. Dík za připomenutí. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%