Všechny fotografie: Daniela Řeřichová
Když byl v Brně abnormální hic
25. 6. 2022Báječné setkání na sv. Hostýně nás „namlsalo“, a tak jsme přivítaly nabídku Blanky L. uspořádat další srazík v Brně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
25.6.2022 09:11
Díky za reportáž, Danielo :-) Bylo to přesně tak hezké, jak jsi napsala - možná ještě hezčí :-). Užila jsem si to s vámi. Blanko, i tobě ještě jednou díky za zorganizování.
Danuše Onderková
25.6.2022 08:57
Do Brna jsem jezdila jenom na letiště, tak jsem neměla nikdy možnost si ho prohlédnout. Mrzí mě, že jsem se nemohla zúčastnit, ale hold se nedá nic dělat. Nemohu být na dvou místech najednou. Ale snad se zase s vámi někam dostanu. Moc pěkně jsi to napsala.
Alena Tollarová
25.6.2022 08:27
V Brně jsem byla jen jednou, a to shodou okolností také díky íčku. Centrum Brna jsme jsme tenkrát prošly díky Evě B. TEntokrát jsem na výlet nemohla a asi je to i dobře, protože v tom abnormálním hicu bych byla brzdou. A mám radost, že se výlet vydařil a pěkně jste si Brno užily a děkuji za reportáž.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA