Z archívu autorky článku
Půvab s kapkami deště
1. 7. 2022Již druhým rokem máme ve městě rozkvetlý dlouhý záhon lilií. S radostí konstatuji, že se tento počin městu moc povedl. Lilie opět právě rozkvétají a je to balzám na duši.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.7.2022 22:24
Na zahradě je mám ráda. Domů je nechci pro jejich pronikavou vůni. Hezké fotky.
Anna Potůčková
2.7.2022 18:19
Lilie patří k mým oblíbeným květinám. U nich se mě líbí ta pestrobarevnost květů. Lilie patří mezi květiny, které mnohdy vidíme v kostelích na oltářích, u soch svatých apod. Když jsme chvíli bydleli s manželem po svatbě u jeho rodičů, pamatuji si záhon pod našimi okny, který byl plný krásných královských lilií.
Eva Krausová
1.7.2022 17:35
Díky Jani J. Ano, příroda nám dodává energii. Mě ji ještě dává čtyřnohý parťák Robin. :-)
Jana Jurečková
1.7.2022 14:12
No to je tedy nádhera. Přehlídka krásy, elegance. Jsou to prostě krasavice. Díky. Já mám nejblíž Olomouce a pokud jdu něco vyřizovat, vždy se zastavím u nějakého záhonu a doslova tu načerpám energii.
Elena Valeriánová
1.7.2022 10:06
Mám ráda zahradní květiny všeho druhu a lilie zvlášť patří k mým oblíbeným. Děkuji za pěknou přehlídku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA