Ilustrační foto: Pixabay
Dávno už nemáme prázdniny
5. 7. 2022Neumím si vymýšlet. I když mám někdy bujnou fantazii, všechno to, co píši, je pravda. Prostě jsem to zažila a jsem do toho nějak zainteresovaná.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
5.7.2022 12:13
Krásně napsáno. dělal jsem před pár lety rozhovory s 29 lidmi 65-75 let a také se dozvěděl několik bohatých "osudů", i když na to byla jen chvilka času. Píšu sem občas o životech mých rodičů a jiných blízkých osob, protože skoro každý zanechal v životě bohatou stopu.
Libuše Münsterová
5.7.2022 11:57
Děvčata, děkuji moc. Až mě ta vaše chvála dojala. Je to povzbuzení pro další psaní. Maruško Ženatová, všimla jsem si, že i tvůj článek vyšel ve Vimperských novinách, čtení pod lampou. Mých článků tam již bylo několik , zřejmě ukradených. Pan redaktor, se kterým jsem se spojila, se jen zeptal, zda mě to vadí. Tak nevím, pěkný den, všem
Jitka Caklová
5.7.2022 11:57
Vážená paní Münsterová, nedalo mi to, abych se k Vašemu článku ještě nevrátila. Nevím totiž, proč zpochybňujete ("No nevím.") něco, čeho jste sama důkazem. Kdyby ten moudrý pán z Vaší tváře nevyčetl Vaši povahu, nepřisedl by si k Vám, neodvyprávěl by Vám svůj příběh a Vy byste ho neodvyprávěla nám. Na druhou stranu jsou lidé, kteří mluví jako kniha, ústa plná lásky, ale ve tváři mají arogance na rozdávání a lidé kteří se mají ještě čemu smát, jsou pro ně vytlemenci. Ale ani proti těmto lidem nic nemám, každý má právo být svůj.
Daniela Řeřichová
5.7.2022 07:40
Moc děkuji. Jeden z nejkrásnějších článků, jaký jsem zde četla. Laskavý, moudrý, s hlubokou myšlenkou.
Jitka Caklová
5.7.2022 07:10
Díky za sdílení, moc krásně napsáno. Mluvením/psaním dáváme krásnu energii a tím ho posilujeme. Co se mi nelíbí, nechám plynout, ono to zmizí, přinejmenším alespoň z mojí hlavy a to opravdu není málo ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA