Dávno už nemáme prázdniny
Ilustrační foto: Pixabay

Dávno už nemáme prázdniny

5. 7. 2022

Neumím si vymýšlet. I když mám někdy bujnou fantazii, všechno to, co píši, je pravda. Prostě jsem to zažila a jsem do toho nějak zainteresovaná.

Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(4.9 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Krásně napsáno. dělal jsem před pár lety rozhovory s 29 lidmi 65-75 let a také se dozvěděl několik bohatých "osudů", i když na to byla jen chvilka času. Píšu sem občas o životech mých rodičů a jiných blízkých osob, protože skoro každý zanechal v životě bohatou stopu.
Libuše Münsterová
Děvčata, děkuji moc. Až mě ta vaše chvála dojala. Je to povzbuzení pro další psaní. Maruško Ženatová, všimla jsem si, že i tvůj článek vyšel ve Vimperských novinách, čtení pod lampou. Mých článků tam již bylo několik , zřejmě ukradených. Pan redaktor, se kterým jsem se spojila, se jen zeptal, zda mě to vadí. Tak nevím, pěkný den, všem
Jitka Caklová
Vážená paní Münsterová, nedalo mi to, abych se k Vašemu článku ještě nevrátila. Nevím totiž, proč zpochybňujete ("No nevím.") něco, čeho jste sama důkazem. Kdyby ten moudrý pán z Vaší tváře nevyčetl Vaši povahu, nepřisedl by si k Vám, neodvyprávěl by Vám svůj příběh a Vy byste ho neodvyprávěla nám. Na druhou stranu jsou lidé, kteří mluví jako kniha, ústa plná lásky, ale ve tváři mají arogance na rozdávání a lidé kteří se mají ještě čemu smát, jsou pro ně vytlemenci. Ale ani proti těmto lidem nic nemám, každý má právo být svůj.
Libuše Křapová
Díky za popsaný krásný, lidský příběh
Alena Vávrová
Krásně zaznamenaný příběh, děkuji.
Marcela Kapounová
Díky za krásný článek k potěšení duše.
Blanka Lazarová
Pěkný článek, vykouzlil mi dobrou náladu do dnešního dne. Díky. :-)
Daniela Řeřichová
Moc děkuji. Jeden z nejkrásnějších článků, jaký jsem zde četla. Laskavý, moudrý, s hlubokou myšlenkou.
Jitka Caklová
Díky za sdílení, moc krásně napsáno. Mluvením/psaním dáváme krásnu energii a tím ho posilujeme. Co se mi nelíbí, nechám plynout, ono to zmizí, přinejmenším alespoň z mojí hlavy a to opravdu není málo ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%