Všechny fotografie: Alena Tollarová
Vůně levandule pod Řípem
9. 7. 2022Jen pár kilometrů od Roudnice nad Labem, jak se říká, co by kamenem dohodil a zbytek doběhl, leží obec Židovice. Najdete ji na Labi na železniční trati Praha-Děčín.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
11.7.2022 15:14
Vando, máš pravdu. Jsou použity i fotky z archívu. A zklamaná, ne, tak to nejsem. Spletla jsem se. Ale Tobě šlo o něco jiného, není-liž pravda? Z mé strany uzavřeno.
VANDA Blaškovič
11.7.2022 15:05
Jarmilo, mne vůbec....ale podívej se na reakci paní Valeriánové....té by to strašně vadilo! Sranda, co?
Jarmila Fialová
11.7.2022 14:49
Vando, i kdyby to byly staré fotky - hodně to vadí? Baví tě do všeho rýpat?
VANDA Blaškovič
11.7.2022 14:43
FD A.Tollarová 15.7.2021 Vyletí ptáček - ti pánové se vlastně fotí..:)
VANDA Blaškovič
11.7.2022 14:29
A ti pánové v pruhovaném triku, ti tu byli také asi před rokem. Jedině že by tam od té doby sbírali na farměd odnes...:) To bude asi zase klid po pěšině...11.7.2022 12:37, nebo se někdo chytne za nos?..:)....:)
VANDA Blaškovič
11.7.2022 14:24
A.Tollarová 9.8.2020 Levandulová víla...:) Ono to zase asi taková sranda asi nebude...:(
Elena Valeriánová
11.7.2022 12:37
Tak tam by se mi určitě líbilo, krásná pozvánka pro ty, co jsou poblíž. Levandule je moje oblíbená bylina, miluji její vůni, barvu i kosmetiku z levandule. Nikdy by mě nenapadlo, že ke svému aktuálnímu článku by někdo připojil staré fotky, natož TY, taková fotografka. A ty letošní by jsi dala třeba za rok nebo za dva? Tak to je neuvěřitelná sranda.
VANDA Blaškovič
10.7.2022 14:56
Levandule je krásná. Z kterého roku jsou fotografie? Děkuji. Jsou některé letošní?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA