FEJETON: Můžu se odlišit?
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Můžu se odlišit?

10. 7. 2022

Holka jako obrázek. Vlastně ne „jako“, ona je skutečnej obrázek. Potetovaná všude, kde oko spočine. A jelikož má jen šortky a kraťoučký tílko, je ta nabídka pro oko fakt bohatá. Necivět na ni prostě nelze, což potvrzují i pohledy všech ostatních hostů v zahradní restauraci.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Volfík
Mě se tetování rozhodně nelíbí. Ale, má ho syn už od svých osmnácti, má ho moje manželka (pravda, ne po celém těle). Z toho se nezblázním, ať mají, co chtějí. Mně je 76 ale soudím, že kdyby mi bylo těch 17, 20, kdoví, jestli bych nechodil jak Ermitáž. Na nás starší generace nesnášela džíny, malované kravaty, dlouhé vlasy, lennonky... A co zmohla? Starou belu. Jen nadávala a nadávala. No, to si pomohla! A teď, když jsme plešatý máničky ne máme rozčilovat nad nejtovanou hubou, tetováním, dredy, barevnými vlasy? To může dělat jen magor. Pravda starý, ale stářím blbec nezmoudří. Takže starý člověk spíše by to měl brát s nadhledem a pousmáním. I když se mu to nelíbí.
Marie Faldynová
Dceři se povedlo tetování rozmluvit nejstaršímu vnukovi, zatím. Mladí se rádi odlišují, ale tohle je dost nešťastný způsob. Taky nevím, proč si nepřipadají dost krásní bez obrázků.
Jana Kollinová
Ale fuj! ..obrázkoví lidé .. Asi jsem dnes trošku natvrdo. :-) A navíc mi oprava nejde vložit. Uplynulo pět minut opakovaných pokusů o vložení opravy a nic. Prohlašuji, že jsem svojí hrubkou nechtěla způsobit umělé inteligenci uložené v software i60 žádný kolaps. :-))
Jana Kollinová
Také se mi líbí název "obrázkový lidé," jak zmínila Blanka L. a proto jsem tak nazvala jeden ze svých příspěvků na i60. Vaše uchopení stejného tématu je vtipné a děkuji za nedělní ráno s Vaším článkem. :-)
Jitka Caklová
Nevím, asi mám víc štěstí než rozumu, z mých potomků nikdo tetování nemá. Zatím .....
Jitka Caklová
L/N, je to každého věc, jak se svým tělem nakládá. Vzhledem k tomu, co jsem napsala k článku "Život s krokoměrem.", mě humor poněkud přechází a oceňuji autora, jak nevážně umí napsat o věcech vážných.
Daniela Řeřichová
Děkuji za nedělní dávku humoru. Poslední odstavec nemá chybu. Těším se na další vtipné fejetony. :-)
Blanka Lazarová
Libore já v Moskvě před asi 40 lety na vlastní oči viděla mladíka v rozepnuté košili s Leninem přes celý hrudník. Tričko by nemusel nosit.
Libor Farský
Mám uložený obrázek z internetu, kde se ruský voják chlubí vytetovaným Stalinem na celé hrudi. Jestlipak má dnes některý aktuálně vytetovaného Putina? Nebo v KLDR toho korejského fešáka?
Blanka Lazarová
Jo a jinak článek - u mě dobrý- a taky se mi líbí označení " obrázkoví lidé "

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%