Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Mošovská
1.8.2022 12:27
Blahopřeji ke společné práci.
Elena Valeriánová
30.7.2022 19:30
Pane Zelenko, proč tak hrubě, každý nemusí mít kladný názor.
Jan Zelenka
30.7.2022 17:36
Na tu hovadinu, co napsala paní Kočandrlová, nemá vůbec cenu reagovat. Ostatním také ještě jednou děkuji. Něco s Věrkou ještě vymyslíme.
Věra Ježková
30.7.2022 15:28
Děkuji vám podruhé. :-) Paní Kočandrlová, vaše „konstruktivní“ kritika mě pobavila. Asi vás to překvapí, ale naše „odvary“ jsou stejně původní jako K.J.E. nebo J.V.S.; jen nejsou klasika. Kdybyste si některý z nich přečetla, zjistila byste, že klasiku čteme taky, i ruskou. Prózu a poezii ostatních íčkařů čtete?
Marie Seitlová
30.7.2022 14:23
Blahopřeji k vydání knihy.
Alena Tollarová
30.7.2022 14:13
Gratuluji k vydání knihy a přeji vám oběma ještě hodně společných radostí.
Elena Valeriánová
30.7.2022 11:42
Je pravda, že v dnešní době vychází spousta knih od nových autorů, jenže opravdu někdy se nedají číst. Buď jsou to takové ty rychlokvašky, kde obsah silně pokulhává a nebo je to nový druh červené knihovny. Věřím, že Vaše společná kniha bude čtivá a najde si hodně čtenářů.
Lenka Kočandrlová
30.7.2022 10:49
Dnes si každý může napsat a vydat,na co má nebo co mu někdo vydá. Já si když tak raději přečtu nějakého K.J.E. nebo J.V.S. ,to je klasika,odvary nemusím.
Marie Ženatová
30.7.2022 06:28
I já se připojuji ke gratulantům a přeji ze srdce hodně čtenářů*
Věra Ježková
29.7.2022 21:57
Také vám moc děkuji. A souhlasím s Jendou. Ale chtělo by to i přízeň múz.
Načíst starší příspěvky