Z archívu autorky článku
Město znovuzrozené
3. 8. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
7.8.2022 10:52
Díky Zuzko. Jani H. Robin je malý ušatý, okatý rošťák. :-)
Jinak jsem nechtěně dala článku 4* v hodnocení, jak jsem rolovala dolů k diskusi. Být redakcí, tak hodnocení u článků i ve Fotu dne * zruším a nechala bych jen možnost, zda se příspěvky líbí. Už nejednou jsem se * dotkla, aniž bych chtěla cokoli hodnotit...
Helena Přibilová
6.8.2022 22:34
Děkuji za velmi zajímavý článek o městě Most. Je mi smutno z toho, že takový kdysi historický skvost musel být zbourán.
Jana Hošková
6.8.2022 15:54
Hezká a zajímavá reportáž o Mostě. Byla jsem tam jen jednou a jak píšete, veliká škoda, že starý Most byl tak bezohledně zničen. A máte krásného pejska ! :-))
Zuzana Pivcová
6.8.2022 14:31
Díky, Evi, Most vůbec neznám a nemám samozřejmě ani představu, jak vypadal kdysi. Pamatuji si jen přesun kostela, což byla tehdy hodně zpopularizovaná akce. Fotografie se mi moc líbí.
Jana Kollinová
6.8.2022 12:53
Pamatuji si starý Most, pamatuji si i objekty připravené k demolici a následně využité při likvidaci filmaři, jen si už nevzpomenu ve kterém filmu byly reálné záběry použity. Nový Most neznám, ale píšete, že je krásný a to je podstatné.
Eva Krausová
6.8.2022 12:18
Soni, ano je tu i muzeum. Paneláky se nelíbí ani mě, já naštěstí bydlím v cihlové zástavbě v zeleni a se stromy. To je snad jediné plus totalitního režimu, že bylo vysázeno mnoho stromů. Divadlo jsem navštěvovala i ve starém Mostě, v tom novém jsme po výstavbě pomáhaly s úklidem a měly jsme s holkama z intru předplatné. Dokonce jsem do divadla nastoupila jako rekvizitářka, ale vrátila jsem se na intr coby vychovatelka a byla tam hezkých 9 let, než se zrušil. Evi B. ano u jezera Most, ale i na Matyldě a na Benediktu se dá jezdit na kole i kolečkových bruslích, ale u jezera Most mi chybí pěší zóna, mělo by tam být více laviček...
Eva Braunová
5.8.2022 18:03
Moc hezky jste to napsala.Byli jsme se podívat na jezero Most a objeli jej na kole a je to krása.Koukali jsme jak hromady překopané země se pomalu zalesňují a dokonce je někde vysázeno víno.Četla jsem,že fungující důl se pomalu připravuje na napuštění vodou,ale kdo ví jak to s uhlím bude a napouštění dolu je ještě hódně daleko.Jestli se to povede tak to teda bude jezero.Rozloha je vidět ze zámku Jezeří.
Soňa Prachfeldová
5.8.2022 17:09
Moc hezky napsané. Ve staré zástavbě je i krásné muzeum. Přiznám, že se mi panelákové bloky nelíbí, ale co se dá dělat, život jde dál. Občanská vybavenost je dobrá a také jezdíme do mosteckého divadla. Snad každý má rád místa, z kterých pochází, váš článek paní Evo tomu nasvědčuje.
Eva Krausová
4.8.2022 21:04
Alenko Š. rádo se stalo.
Elen, však Vy fotit umíte, sleduji. Díky, totéž přeji i Vám. :-)
Elena Valeriánová
4.8.2022 20:33
Troufnu si říct, že o focení zvířat taky něco málo vím. Ale je fakt, že kloudnou fotku mého psa často neudělám. Tak ať se Vám daří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA