Internet a Vy, 1.díl: Jak začít se Skypem?
Ilustrační foto: pinterest.com

Internet a Vy, 1.díl: Jak začít se Skypem?

19. 1. 2017
internet Internet a Vy
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Klostermann
Dobrý den. Omlouvám se, že vyrušuji. Prosím o laskavost. Mám právě nainstalovaný Skype. Potřebuji si ho vyzkoušet. Prosím, můžete mi poslat chat ? E-mail : jiri.klostermann@gmail.com Děkuji
Thanh Hang Truong
Dobrý den, jmenuji se Truong Thanh Hang a studuji 3. rokem na Vyskoké škole ekonomické v Praze a v rámci bakalářské práce zkoumám fenomén seniorů na sociálních sítích. Poprosím vás proto vyplnění krátkého dotazníku https://seniori-na-socialnich-sitich.vyplnto.cz/
Marie Seitlová
Skype používám již dlouho, ale byl mi nainstalován. Sama bych se o to asi nepokusila. Ale je to výborná věc.
Karel Hyndrák
Skype je senza. Je to telefonování třeba do Austrálie zadarmo, třeba hodinu. Je třeba mít počítač připojený k Internetu a headset (náhlavní souprava). Jak vypadá headset? Koukněte se na www.heureka.cz a napište headset. Např. 4World 02994 za 50 Kč (to jen kvůli obrázku). Je to mikrofon, sluchátka s regulátorem hlasitosti na šnůře a končí to dvěma banánky (růžový a zelený). Banánky se strčí do počítače. Kamera zpočátku netřeba. Může mluvit najednou (hlavní výhoda) několik lidí (audiokonference, tzv. "židovská škola", kdy jeden mluví přes druhého). Obě strany musí mít zapnuté Skype. Já to normálně mám vypnuté. Když mi přijde SMS: "Kájo, zapni si Skype". Pak už to jede. Budete se divit jak je to primitivně jednoduché. Já mám přezdívku: hubertak
Růžena Marková
Chválím redakci za podrobný popis. Jistě pomůže mnoha lidičkám. Já začínala před mnoha lety, pokus chyba, nový pokus. Můžu ho doporučit všem, kteří si rádi povídají. Mikrofony jsou za pár korun. já mám Genius již 15 let, tenkrát stál 87 kč. I web kamera se nechá pořídit levně záleží co od ní požadujeme, nechá se slušná koupit již kolem 400kč. Je třeba se podívat na internetu, zadat do vyhledávače webkamera a ukáží se stránky kde je možné je koupit. Já většinou používám internet ke srovnání cen a pak zajdu do kamenného obchodu, kde se domluvím na ceně a když to nejde teprve objednám zboží v e-shopu.komunikace přes SKYPE je mnohem jednodušší než na facebooku
Marie Novotná
Díky dětem + vnoučatům také mám skype několik let,ale využívám stále méně.V poslední době s mnohými volám i přes facebook (nyní i z telefonu)Pokud mám přístup na internet.
Mi Lac
Dobrý popis. Jen doplním: Při instalaci tam jsou zatrhávací políčka která nabízejí další doplňky. když to chce používat někdo z lidiček kteří to chtějí co nejjednoduší tak to je potřeba odškrtat. Míra
Jana Šenbergerová
Dobré, Skype také občas používám, jen přemýšlím, jestli bych ho uměla nainstalovat sama. :-) Doufám, že dají vědět ti, kterým se to podařilo. Držím jim pěsti.
Hana Rypáčková
Velmi užitečný článek...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%