Iva Málková: Hubnutí musí být radostné
FOTO: Martin Štěrba

Iva Málková: Hubnutí musí být radostné

15. 8. 2022

Energie má na rozdávání. Nemá ráda slovo „dieta“, protože znamená omezování. Přitom hubnutí je třeba si hlavně užít. Pomohla změnit desetitisícům žen a mužů nejen postavu, ale doslova celý život.

obezita rozhovor zdraví
Hodnocení:
(4.7 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Škopánová
Nejlepší hubnoucí metoda odstěhovat se do Severní Koreje.
Jana Jurečková
Všechno je o jediném slově - nepřejídat se. Ráno ovesnou kaši, v poledne oběd s velkou porcí zeleniny, večer něco malého. Dost pevné vůle to dodržet a tu já nemám. Musím na startovní čáru a začít znovu. Jiná možnost není....
Jitka Caklová
Oprava: ... a vážím 78 kg.
Jitka Caklová
Za dobu svého dospělého života jsem si při svých 175cm výšky prošla několika váhovými kategoriemi, od 79 kg v 18ti letech, do 108 v 58mi letech. Obrátila jsem se na renomovaného obezitologa a během tří let zhubla pod jeho dohledem na 83 kg. 12 let mi trvalo, než jsem dospěla k závěru, že zhubnutí bez návratu k obezitě i přes dodržování zákazů, příkazů a různých doporučení, nevede k trvalému úspěchu a v 70ti letech a 90ti kily jsem od obezitologa odešla. Vím, že žádný stav, zdravotní, váhový, ani žádný jiný není zásluhou, ani vinou odborníků, ale je pouze v mojí hlavě. Přestože mám za sebou celou řadu operací, včetně tří operací páteře, tak dnes, ve svých 73 letech se cítím skvěle. Jezdím na koloběžce bez el. pohonu, denně jezdím plavat svých 500m do Jizery, jsem zdravá, léky žádné nepotřebuji a vážím 88 kg ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%