Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Doteky Berounky
24. 8. 2022Stejně jako většina lidí mám i já svá oblíbená místa, na která se ráda vracím. Vznikla si tak nějak sama od sebe v průběhu mého života. Většinou jsou spojená s nějakým příjemným zážitkem, nebo třeba i jen s obyčejným pocitem klidu a pohody.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
24.8.2022 21:59
Vlaďko, píšeš moc hezky, ráda si tvoje články čtu. Kolem Berounky bych se ráda prošla. Dík.
Marcela Pivcová
24.8.2022 21:23
Pěkné a zajímavé vyprávění i krásné fotografie. Většinu těchto míst jsem postupně navštívila - některá několikrát - byli jsme tam i na školním výletě a s dětmi urazili pár kilometrů pěšky. Cílem býval Karlštejn. Cestu Po stopách českých králů bych si ráda prošla.
Helena Přibilová
24.8.2022 20:29
Paní Vlaďko, děkuji za velmi zajímavý a jako vždy skvělým způsobem zpracovaný článek, který mi dal inspiraci k našemu dalšímu výletu. Vycházky podél řek máme s manželem rádi a Berounka není od nás daleko. Návštěvu Svatého Jana pod Skalou Vám vřele doporučuji. Byli jsme tam sice už před více než dvaceti lety, ale věřím, že zůstal dosud magickým místem.
Alena Vávrová
24.8.2022 19:58
Dík za sdílení. Takovou procházku bych si dala také říct. Berounku znám též jen zpovzdálí z vlaku.
Věra Ježková
24.8.2022 18:10
Berounku trochu znám. Můj někdejší přítel měl domeček v Hýskově (kde se narodil F. Nepil). Do Berouna jsme jezdili často. Hezké byly cesty vlakem podle Berounky do Rakovníka.
Zuzana Pivcová
24.8.2022 14:11
Jezdila jsem pravidelně do Berouna na hrnčířské trhy nabo na Karlštejn na vinobraní, ale Berounku jsem viděla jinak pouze z vlaku. Moc ráda jsem se prošla, děkuji.
Jarmila Fialová
24.8.2022 13:55
Všechna ta místa dobře znám, přesto mám radši Berounku a okolí výš proti proudu, až od Roztok.
Anna Potůčková
24.8.2022 11:31
Vlaďko velmi zajímavý a krásně napsaný článek o Tvém výletě a výšlapu okolo Berounky. Berounku mám spojenou s setkáním Íčka, které proběhlo v kempu Řevnicích a i toto setkání se mě vrylo do paměti. Tehdy jsme navštívili také Karlštejn, Velkou Ameriku a další zajímavá místa. Velký dík za krásné fotografie, které jsou ozdobou tohoto článku. Na tato místa bych také moc ráda, skály mám také ráda jako obdivovatel, nikoliv jako horolezec - stejně jako Ty. No snad se tam ještě někdy objevím okolo Berounky.
Daniela Řeřichová
24.8.2022 11:22
Vlaďko, tvé cestopisy se čtou jako román. Krásně jsem se s tebou dotýkala Berounky, přírody, skalisek a života. Máš můj velký obdiv nejen za krásné fotografie. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA