Všechny fotografie: Marie Měchurová
Naše báječné prázdniny
2. 9. 2022Tak už nám skončily prázdniny, a ty naše první byly opravdu báječné. My dva, Michal a Marek jsme dvojčata a máme ještě bráchu Andreje, ten už chodí do čtvrté třídy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
2.9.2022 14:42
Kluci, máte šikovnou a obětavou babičku a dědu. Na tuhle dovolenou budete dlouho vzpomínat. Děkuji, že i já jsem se s vámi mohla projít, fotky jsou parádní.
Anna Potůčková
2.9.2022 14:20
Super prožité prázdniny Vás všech. Kluci budou mít na co vzpomínat. Klukům přeji at se jim ve škole daří, chodí tam rádi a za rok si to třeba zase zopakujete!
Jan Zelenka
2.9.2022 10:01
Příjemné povídání. Snímky ze Středomoří, a zvláště z Chorvatska, ve mně vyvolávají vždy velké návaly nostalgie. Mám tuto zemi moc rád a jednou jsem až naštval ženu, když jsem jí u moře říkal, že tady bych chtěl žít. Užívejte si, dokud to jde!
Blanka Lazarová
2.9.2022 08:54
Pěkně jste si to všichni užili, pěkně zdokumentovali a udělali radost i nám, kteří vám fandí a jedou na stejné vlně. Díky za dobrou náladu, kterou jste mi dnes hned po ránu vykouzlili. :-)
Daniela Řeřichová
2.9.2022 08:46
Kluci, díky za prima reportáž a hlavně, že jste si společně s prima babičkou a dědou užili parádní prázdniny. :-) Fotky jsou moc krásné, již jsem obdivovala na FB.
Alena Tollarová
2.9.2022 08:20
BAbičko Majko, určitě není pravda, že moře už víckrát neuvidíš a že je to Tvůj poslední západ slunce. Jak Tě znám, tak příští prázdniny tu vaši droboť s dědečkem Mirkem zase vyvezete a zase to budou báječné prázdniny :)
Vladislava Dejmková
2.9.2022 07:26
Děkuji, nad fotkami jsem si zavzpomínala. Už jsem tři sezóny v Chorvatsku nebyla a kdoví, zda se tam ještě podívám. S vnoučaty bych to asi nedala, to obdivuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA