Oldřich Čepelka
9.11.2022 18:51
Teda já ztroskotal hned u první hádanky, našel jen jeden rozdíl, pak dlouho pátral a pak odpadl. Vy byste mohla být autorkou dezinformačních obrázků. Naposledy jsem viděl, že někdo použil loňskou fotku, kde bylo na Václaváku ještě málo příznivců Milionu chvilek a vypustil to teď, že to byla ta nedávná demonstrace, kdy ale bylo náměstí možná ze 3/4 zaplněné. Tak to je jednoduchý podvod, i když mnoho lidí mu uvěřilo. Ale odmazávat a přidávat, to je vyšší liga.
Helenka Vambleki
8.9.2022 06:38
"Je to ta malá bílá věžíčka na pravé straně pod hradem před prvním stromem vlevo vzadu"
:-) ještě tak zjistit kde je pravo a kde levo - ta scházející věžička je totiž pod hradem vlevo :-) a s tím Konopištěm-Humprechtem jsem na tom jako Zuzka :)
Miloslava Richterová
6.9.2022 20:52
Jsem na tom stejně, jen to Konopiště, ostatní v pohodě. Pěkné hádanky :-)
Jana Šenbergerová
5.9.2022 19:21
1,2,3 mám dobře, poznala jsem jen Konopiště. Díky za zveřejnění i vyluštění.
Vladislava Dejmková
5.9.2022 19:03
Ano, Je to ta malá bílá věžíčka na pravé straně pod hradem před prvním stromem vlevo vzadu.
Zuzana Pivcová
5.9.2022 17:39
Vlaďko, v prvním úkolu jsme našly 5 rozdílů. Ty jako poslední jmenuješ, že chybí věžička na pravé straně pod hradem. Platí, že je to ta malá bílá těsně před prvním stromem vlevo vzadu? Jinak to bylo OK, až na ty nešťastné věže, tam jsem hlavně já kromě Staroměstské radnice a Krumlova nepoznala nic. A z Konopiště jsem málem, ostuda, udělala Humprecht!!
Vladislava Dejmková
5.9.2022 14:40
Řešení:
5 rozdílů - chybí lampa na stěně vpravo dole (zůstal jen stín), spodní část ukrajinské vlajky změnila barvu na oranžovou, napravo nahoře chybí jedna věž, dům u vody vlevo má jiné jedno podkrovní okénko, zmizela věžička na pravé straně pod hradem.
Číslo 348 = 115+116+117.
Zmatky ve stáji = 8 lidí x 2 nohy + 14 koní x 4 nohy = 72 nohou a 22 hlav.
Věže: A - Praha, Staroměstské náměstí, B - Pardubice, Zelená brána, C - Jindřichův Hradec, D - Benešov, zámek Konopiště, E - Hostinné, radnice, F - Český Krumlov, G - Kroměříž, H - Telč.
Zdenka Soukupová
4.9.2022 14:16
Nějak se mi nedaří.... Něco málo mám, musím počkat na rozluštění.
Helenka Vambleki
4.9.2022 01:27
Ať koukám, jak koukám, rozdíly jen dva, tak jedině matika mi jde, věže ne
Jana Šenbergerová
3.9.2022 23:19
1,2,3 mám, s věžemi je to ale horší - jen D. Jsem moc zvědavá na ty další. Dobrá zábava, dík.
Načíst starší příspěvky