Zas je to tak
8. 1. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
16.5.2013 22:56
Je dobře, že optimizmus zaznívá z řad přispěvatelů, i když básnířce není do zpěvu.
Jiří Libánský
8.1.2013 20:30
Jsou různé vlaky. Jsou osobní a nákladní, zastávkové a rychlíky, motorové a elektrické. Naštěstí jsou nejen odvážející, ale i přivážející. Takže žádná tragédie. Ale báseň je dokonalá. Jak jinak.
Jitka Chodorová
8.1.2013 20:22
Sice máte Nino pravdu,ale ona Zuzka bude vědět,o čem je řeč.
Vím,že jsou chvíle,kdy člověku nebývá do zpěvu.To jen na vysvětlenou.
Jarmila Peerová
8.1.2013 19:41
Stále mám ten stejný pocit jako včera,že je to vše nějak jinak...Básni těžko něco vytknout,autorce by ale smutek neslušel.Tak doufám,že máte jen smutnější období Vaší tvorby a Vy jste v pohodě....moc přeji a zdravím.
Nina Šachová
8.1.2013 17:37
Návraty a loučení....tak to v životě chodí, každá jsme si to prožila nesčetněkrát. Ale jít hlavou proti zdi, nebo dát na zadek, nepomůže. Jednou jsme hlavou v oblacích, jindy pláčeme do polštáře.
Jitka Chodorová
8.1.2013 13:36
Zuzko,kolikrát jsem stála na peróně a teskně koukala za odjíždějícím vlakem....ale to je úplně jiný příběh,tak mě napadlo,jestli nám nějak nesmutníš v poslední době?
Jestli ano,dostaneš ode mě na zadek!!! To si piš!!!!! A rýmuj přitom!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA