Šedesátnice se fotí odhalené. Nevkus nebo chvála přirozenosti?
Ilustrační foto: Pexels

Šedesátnice se fotí odhalené. Nevkus nebo chvála přirozenosti?

8. 9. 2022

Je tělo i ve vysokém věku krásné? Je něco špatného na tom, když se padesátnice, šedesátnice a starší dámy ukážou v prádle či nahé? Tato otázka je teď hodně probíraná. Mimo jiné za to může jeden pozoruhodný film.

stárnutí vztahy a sex
Hodnocení:
(4.9 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Film Hodně štěstí, pane Veliký se mi líbil, jednalo se nejen o obnažování těla, ale i duše.
Marcela Kapounová
Pí.Caklová 7:51...naprostý souhlas.
Jitka Caklová
Jen tak mimochodem, při posuzování a odsuzování druhých jsem si vzpomněla na VELKOU MÓDNÍ SOUTĚŽ i60 a to jsem byla oblečená :-) :-) :-) Vzpomínáte paní autorko?
Martin Vrba
Ano, ne energetika, ne hospodářská krize, ne válka, ne migrace, ne svrab a neštovice, ale světem otřásá PRÁVĚ JEN otázka: "V JAKÉM VĚKU JE VKUSNÉ, ABY ŽENY UKAZOVALY V ČASOPISECH SVÁ NAHÁ TĚLA?" :)
Hana Šimková
Nevím, proč ve svém věku ukazovat, že ještě ujdu a chtít abych byla za tuto skutečnost obdivovaná. Staré tělo je staré tělo a není proč ho ukazovat. Já se za něj nestydím, ale není tam žádná estetika. Raději se podívám na tělo mladé A nehodlám ty mladé strašit, že jednou také budou ne zrovna pohlední. I když jsem stará, stačí mi tělo moje a proč se mám dívat na stará těla těch ostatních. Nevidím na tom nic k obdivu. A Bába z ledu ve své scéně byla trochu moc.
Jiří Dostal
:-) Svět je věčným mámením, klamem a šalbou málo rafinovaný? Zkusme to ještě jinak a přidejme trápení a rozkoš veřejné defekace a jímání pšouků do dárkových flakónů... :-)
Jitka Caklová
Když mi bylo osmnáct, vnímala bych to jako vrchol nevkusu. Prošla jsem transformací způsobem, že nápis ze hřbitovů, "KDE JSTE DNESKA VY, BYLI JSME I MY, KDE JSME DNESKA MY, BUDETE JEDNOU VY", jsem si převedla do své reality a všem mladším kategoriím s klidem mohu vzkázat, "KDE JSTE DNESKA VY, BYLA JSEM I JÁ, ALE JISTOTU, KDE JSEM DNESKA JÁ, ŽE BUDETE I VY, NEMÁTE." Není vůbec důležité kolika let se dožiji, důležitější je nikoho nesoudit, ani neodsuzovat, za nic. Ke dvěma zmíněným příběhům, mimochodem velmi krásným, bych přiřadila Madisonské mosty.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%