Všechny fotografie: Alena Tollarová
Chvála všednosti
14. 9. 2022Poslední srpnový den jsme odvezli a rodičům odevzdali polovinu našich vnoučat. Tu druhou polovinu nikam vozit nemusíme, ta je místní. Školákům právě skončily prázdniny, ale i my, co máme školu už dávno za sebou a prázdniny máme, tak říkajíc napořád, o konci prázdnin víme velice dobře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
20.9.2022 20:46
Álo, hezký článek s fotkami. Prostě Ty si umíš užívat všední i nevšední dny se vším všudy.
Hana Rypáčková
19.9.2022 09:14
Krása všednosti .Hlavně když jsem pod širým nebem.. Tak málo mi stačí ke štěstí. Ale raději, když neprší..
Zdenka Soukupová
15.9.2022 13:57
Aleno, krásné. Mám to taky tak. To obyčejné, všední, každodenní... bývá někdy k naštvání. Ale když to z jakýchkoliv důvodů nemůže být, pak to teprve oceníme.
Miloslava Richterová
15.9.2022 11:46
.. s všedními a přece nevšedními událostmi .. ano, taky tak, díky za článek a krásný nadcházející podzim všem :-)
Jana Šenbergerová
14.9.2022 19:40
Takto jsem se naučila užívat si i cesty za nákupy. Než dojdeme tam a zpět, užíváme si toho, jak krásný je svět, který nás obklopuje. A než usnu, poděkuji za všechny dary, kterých se mi za uplynulý den dostalo. Tvé články i fotky patří k nim také.
Květuše Pinkasová
14.9.2022 19:26
Moc hezké, Ali k zamyšlení, zastavení nebo jen k otočení ♥ Fotky *****
Elena Valeriánová
14.9.2022 16:20
Poeticky napsaný článek. Ano, slova plná poezie, která pohladí po duši. Mám to taky tak, vnímám tu krásu, ticho a poklidný život v přírodě a jen si vždy říkám, ať je nám to zachované.
Marie Měchurová
14.9.2022 16:05
Ano, mám to taky tak. Bez toulání přírodou si život nedovedu představit. Lásku k přírodě se nám podařilo probudit i u našich vnoučat. Jen ti ptáčci a zvířata před námi prchají. Z fotek přímo sálá pohoda a nadcházející podzim.
Dana Puchalská
14.9.2022 15:09
Álo, děkuju Ti za hezké pohodové vyprávění. A za hezké fotky,jako vždy od Tebe.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA