Všechny fotografie Věra Ježková
K Prdlavé studánce
16. 9. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
18.9.2022 16:33
Takovouhle procházku jsem podnikla za lockdownu v dubnu 2020 s kamarádkou Alenkou, která provázela naše íčkaře na Pražském hradě. Šly jsme ale jinou cestou než Věrka popisuje. Prošly jsme Zámky - Drahaňské údolí, je to nádherný kus přírody. Hezký článek s fotkami.
Naděžda Špásová
18.9.2022 14:32
Konec dobrý, všechno dobré. Věrko, hezky napsané a fotky jsou fakt super, zelená je krásná. V Praze jsem byla naposledy zrovna včera. Tak ať se ti dobře chodí a hezké světlo. (◕ᴗ◕✿)
Jana Šenbergerová
17.9.2022 17:11
Ať už dojdeme k vytčenému cíli, nebo ne, v přírodě je krásně vždy a všude. Díky za hezkou procházku místy mně velmi vzdálenými.
Miloslava Richterová
16.9.2022 21:56
Článek o zvláštních místních názvech jsem také četla :-) obdivuji Vás za to hledání, trochu v divočině, ale našla! :-)
Alena Tollarová
16.9.2022 21:54
Taky jsem jednou hledala studánku tady nedaleko od nás. A ačkoliv je v mapě a hledala jsem ji s mapou v mobilu v ruce, vůbec jsem ji nenašla. Ani žádný betonový půlkruh, prostě nic ...
Věra Ježková
16.9.2022 20:54
Děkuji vám. :-) Marcelo, ke studánce se jde silnicí nižší třídy od konečné autobusu 169. Pro jistotu jsem se ještě zeptala místní dívky. Je to dobře vidět i na mapě. Zabloudit nelze. Jen jsem si studánku představovala jinak.
Marcela Pivcová
16.9.2022 20:47
Věro, třebaže se studánka s tak podivným pojmenováním údajně nachází v místech, která jsem dost často projížděla i procházela, nikdy jsem o ní ani neslyšela. Snad mohla mít i jiné označení? Zkusím při příští cestě do Prahy zavítat i do Chaber, třeba budu mít úspěch, třeba mi někdo z přátel poradí, kudy k cíli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA