Na tvrzi sv. Marie, Vrboska, červenec 2022.
Jsem Tvoje stáří, pozvi mě dál...
26. 9. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
26.9.2022 15:37
Společný profil, kdepak ten se skrývá, možná kdybyste poradila..
Blanka Lazarová
26.9.2022 15:35
Vando, nemít porouchanou karoserii, tak ani nevím kolik mi je let. Zrovna mě zlobí volant ( krční páteř). Troubí a troubí až se mi z toho točí hlava. Zítra jdu do servisu a hotové to nebude hned, musím přijít několikrát. Chce to prý trpělivost a pravidelný autoservis. Pořád se učím. Tož tak. :-) :-(
VANDA Blaškovič
26.9.2022 15:17
Miroslavo, poslouchejte, na Společný profil se podívejte. Tam jsou zadaná témata, co na celý rok navrhla děvčata. Vůbec to není povinné, snad tak trochu rodinné.
Soňa Prachfeldová
26.9.2022 12:59
Vando skvělé, stáří přijde, přichází i je už tu, ať chceme, či ne, ale vidí nás veselé, spokojené, aktivní, tož zabručí si pod nos, budu pořád pasivní.
Zdenka Soukupová
26.9.2022 12:57
Je to krásně zveršovaná skutečnost. I u mě pořád klepe na dveře, ten neřád. Někdy ho pustím, někdy ne, ať se z toho třeba pomine.
Anna Potůčková
26.9.2022 08:45
Vando, vesele jen vesele je nutné i stáří brát! A Tobě se básnička tuze moc povedla! Snad nikdy jsem si neužila tolik pohody jako nyní v seniorském věku. Nic nemusím, ale pouze můžu a to je velmi fajn.
Helena Votíková
26.9.2022 08:40
Vando, to se ti povedlo.
Snažíme se o sto sil, aby život krásný byl. Užíváme sluníčko, nechceme slyšet, "už tě čekám, babičko".
Miloslava Richterová
26.9.2022 08:06
Jooo, tohle se Vám povedlo! :-) ani nevím, že se má něco fotit?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA