
Úvodní foto z pixabay, další fotografie Vladislava Dejmková
Podzim v kuchyni - čas jablíček
4. 10. 2022Význam jablek v naší stravě není třeba nijak dlouze zdůrazňovat. A když k tomu přičteme, že v tomto období nemusíme jablka kupovat jen v supermarketu, ale můžeme je mít i rovnou ze stromu, není divu, že se teď jablka v kuchyni objevují a zpracovávají častěji.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
4.10.2022 15:21
Tento víkend už má manželka rozmyšleno. Bude jablkový závin, ale příště určitě manželku přesvědčím, aby si něco z uvedených receptů vybrala a vyzkoušela.. Pěkně nafoceno.
Anna Potůčková
4.10.2022 12:04
Přečteno a určitě některý ze Tvých receptů vyzkouším. A asi to bude EMKO moučník
Daniela Řeřichová
4.10.2022 07:58
Vlaďko, krásně nafoceno. Dělám Emko, štrúdl , litý jablečný koláč, hraběnčiny řezy a skleněný koláč (piškot, lučina, jablka, želatina). Na chalupě máme hodně jabloní, donedávna jsme moštovali.
Miloslava Richterová
4.10.2022 07:30
Moc pěkná motivace:-) díky. My jsme tomu litemu ze strouhaných říkali jablkovec.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA