Všechny fotografie: Marie Měchurová
Také máte rádi lidovou architekturu?
22. 11. 2022Já moc. Začalo to kdysi dávno v jihočeské vesničce Holašovice. To jsem ještě neměla digitální fotoaparát, fotili jsme na kinofilm nebo na "diáčky". Na náves plnou krásných statků a domků s ozdobenými štíty a půlkulatými vraty nikdy nezapomenu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
22.11.2022 20:05
Děkuji za krásnou fotogalerii památek lidové architektury. Také je při toulkách naší zemí obdivuji.
Miloslava Richterová
22.11.2022 17:36
Naši známí si taky přestavěli drážní domek k pěknému bydlení, i to má své kouzlo :-)
Miloslava Richterová
22.11.2022 17:32
Nádherné téma lidové architektury, děkuji, mám je moc ráda, některá místa znám. Pěkné fotky!
Alena Vávrová
22.11.2022 17:17
Tak to máš moc krásnou sbírečku, Maruško. Také se mi různé zachovalé lidové stavby moc líbí. Tady u nás jich je také hodně, stačí jen vyjet trošku do kraje.
Marie Seitlová
22.11.2022 14:58
Maruško, krásné chalupy, chaloupky, moc se mi lidová architektura líbí. A tvé fotky jsou úžasné, krásná podívaná.
Blanka Lazarová
22.11.2022 14:33
Maruško, moc pěkná sbírka chaloupek, Také jich pár mám, ale už bych nevěděla odkud jsou. Musím se taky naučit hledat podle chytrolína. Díky za procházku po malebných chaloupkách. :-)
Naděžda Špásová
22.11.2022 13:52
Baráčky jsou to krásné, ráda se na ně dívám, bydlíme v paneláku, ale jestli bychom takový domek chtěli, to opravdu nevím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA