Přírodní památka Královská obora. Všechny fotografie: Daniela Řeřichová
Někde mít svůj kout
11. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
11.10.2022 21:12
Příjemná, podzimní procházka a krásné fotky. Současnou tvář Stromovky neznám. Jen z fotek vašich a Věrky. Ale byl jsem tam s dětmi i ženou často. Ale to už je 40 až 50 let. Utíká to.
Blanka Lazarová
11.10.2022 21:11
Danielo, krásně zbarvená Stromovka oku přímo lahodí. Byla jsem tam vloni v květnu po procházce s íčkem v Prokopském údolí. Nejdřív jsem courala ve Vojankách a pak druhý den skoro 3 hodiny ve Stromovce. A byla jsem nadšená. Dík za krásnou připomínku v podzimních barvách. :-) :-) :-)
Alena Vávrová
11.10.2022 19:46
Krásné místo a procházka následování hodná. Bohužel ve Stromovce jsem jako mimopražská nebyla a ráda bych to napravila.
Naděžda Špásová
11.10.2022 18:37
Danielo, paráda. Fotky jsou super, do Stromovky jsem taky ráda chodila. Já jsem si včera udělala radost na Miladě, to je jezero.
Zuzana Pivcová
11.10.2022 18:17
Vidím, že jste další milovnice Stromovky. Určitě o ní psala Věrka a ještě někdo. Já jsem jezdila pravidelně kolem v posledních letech ve vojenském archivu, když jsme se přestěhovali do staré Ruzyně a často jsem jezdila z práce vlakem. Ale na procházce jsem tam byla málokdy.
Marie Měchurová
11.10.2022 17:06
Bohužel, Stromovkou jsem se nikdy neprošla. Třeba to v budoucnu ještě napravím. Podle Tvých kràsných fotek je určitě zájímavé místo pro odpočinek i procházky.
Eva Mužíková
11.10.2022 16:56
Neznám ani jednu ze vyjmenovaných lokalit, podle fotek je tam opravdu náderně. Já se ráda toulám v borovicových lesích, v krajině, kde jsem dlouhá léta žila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA