Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 2. díl
Horní zámecký pramen, Karlovy Vary. Všechny fotografie: Jaroslava Handlová

Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 2. díl

14. 10. 2022

Každoročně se otevírají u příležitosti Dnů evropského dědictví nejen známé památky, ale také objekty, které jsou výjimečné a nebývají běžně otevřeny pro veřejnost.

kultura města a obce
Hodnocení:
(5.2 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Jarko, byla jsem v KV jednou, před pěti lety v době festivalu. Moc se mi tam líbilo. Děkuju za připomenutí.
Marie Seitlová
Jaruško, je vidět, že brzy budeš ve Varech znát vše. Krásný článek i fotky.
Jaroslava Handlová
Těší mě vaše příznivé ohlasy a děkuji za všechny komentáře. Zejména si cením poznámek karlovarské rodačky L. K. Budu ráda, když se někdy ve Varech sejdeme.
Dana Kolářová
Zajímavé poznatky i fotky a už se těším na další, Jaruško.
Zdenka Jírová
Moc pěkné fotky i vyprávění. Byla jsem před mnoha lety ve Varech v lázních a mioc se mi tam líbilo. jen podnebí je tam hodně chladné.
Eva Mužíková
Jarko, první článek mi málem unikl, tušila jsem že jsi se přestěhovala. Užívej si nového domova plnými doušky.
Soňa Prachfeldová
Jarko, máš ve Varech a okolí co objevovat , to je dobře. Všude máme krásné kulturní památky, dědictví po předcích a tím se můžeme právem pyšnit. Krásná fotodokumentace.
Lenka Kočandrlová
Jako rozená Varačka to vše znám...V tom kostele v Olšových vratech jsem nikdy nebyla - byl vždy olezlý a zavřený.Tak jsem si ráda prohlédla,jak to tam dnes vypadá. Mezi fotkami je fasáda domu Petr, asi to přejmenovali,tam bývala kinokavárna,kam jsme chodívali na filmy,u toho se mohlo jíst,pít a hlavně kouřit,tak občas plátno bylo v mracích. Chebský dvůr byl dříve obyč hospodou a také se jmenoval jinak - zrovna si ale nevzpomenu,jak. Ono s tím přejmenováváním je to hrozné - Národní dům,Nároďák v centru překřtili na nějaký Ambassador,což ale pravověrný Varák ani nevysloví.
Alena Vávrová
Ahoj Jarko. K. Vary mám moc ráda, byla jsem tam několikrát, ale je to už dávno. Nejlepší byla týdenní dovolená v K.V. Bydleli jsme v tehdy nově zrekonstr. LD Jiskra (patřil MON a přes říčku byl Pupp) a výletovali jsme všemi směry po celém Záp. čes. kraji. Ráda jsem si přečetla článek a prohlédla fotky. Také ti přeji, ať se ti tam i nadále líbí a daří.
Jana Šenbergerová
Jaruško, poprvé jsem tam byla s rodiči ve dvanácti, podruhé se svými dětmi. Vždy se mi tam líbilo. Přeji ti, ať jsi tam navíc spokojená. Možná zrovna tvoje neuvěřitelná příhoda bude důkazem, že "náhody" neexistují. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%