Ilustrační foto: Pixabay
Sny a snění
15. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dušan Brabec
16.10.2022 19:28
Nejkrásnější sny se mně zdály po operaci - náhradě kyčle, když jsem dostával injekce morfia (ty jsem si vyžádal) proti bolesti. Sny byly platické, trojrozměrné, barevné a opravdu hodně pozitivní.
Jana Šenbergerová
16.10.2022 15:49
Hanko, své sny vnímám jako šifry, ke kterým je třeba najít klíč. Občas se mi to povede, občas svůj sen úspěšně zapomenu a není co řešit. Přeji ti jen takové sny, které tě potěší a nebudou ti kazit ani spokojený život, ani klidné spaní.
Zuzana Pivcová
15.10.2022 16:55
Haničko, některé sny se mi také vracejí. Věřím, že jsou spojené s něčím dřívějším. Mají nám něco připomenout, před něčím varovat, něco si srovnat. Když se ten podnět vyřeší, sny zmizí. Tak je to alespoň u mě, nechci poučovat. Přeji Ti krásný klidný spánek.
Jana Jurečková
15.10.2022 13:25
Moc hezky napsané, ale podle mě se nemusíte ničeho bát. Vše se odehrálo skutečně jen ve snu. Což je dobrá zpráva a není nad čím přemýšlet.Je důvod k radosti... Já mívám sny, že jsem na krásné louce plné květin a ráno se probudím a jsem zklamaná. A tak si přeji, aby to byla pravda a už si vůbec nepřipouštím, že to je sen. Možná se mi vše splní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA