FOTO: Věra Ježková a Jan Zelenka
Když vaří muž
16. 10. 2022Když vaří muž, není to dnes nic mimořádného. Máme přece rovnoprávnost, ne? A navíc, většina z nás, kteří vaří, v této činnosti našla dokonce zalíbení. Zalíbení, které obvykle mívá dávnou historii.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
16.10.2022 19:21
Honzo, paráda. U nás vaří hlavně manžel. Já mu nemůžu a hlavně NECHCI fušovat do řemesla. A určitě víš proč... P.S. Rýži manžel moc nemusí,ale jeho rizoto je bezkonkurenční.
Jana Jurečková
16.10.2022 18:24
Díky za nahlédnutí do Vaší kuchyně. Já vůbec neuměla vařit. Naučil mě to, až můj druhý manžel a dnes můžu říct, že jsem úplná jednička. Pepa má cukrovku, a tak se snažím vařit dietně, používám horkovzdušnou fritézu, ale někdy taky zhřešíme a dáme si něco dobrého. Zvěřinu si připravuje sám a celá kuchyň voní a kousek musí dostat náš kocourek Mikeš, už nepíšu o kočičce, protože záhadně zmizela, ale co se dá dělat.
Z Vaší nabídky jsem si vybrala kuře na žampionech s rýží. Mám ráda už ze základní školy. Můj tatínek neměl rýži rád, říkal, že je čínská pomsta. Já bych ji jedla pořád, třeba denně, protože je to pochoutka.
Jan Zelenka
16.10.2022 16:18
Díky za zatímní pozitivní komentáře. Věrka, krom své příjemné přítomnosti, přinesla do mé domácnosti i mnohé inspirační kuchyňské zdroje. Budiž jí za to dík. To, že mohu dělat štrůdly slané, jsem se naučil od ní a dají se dělat na více způsobů. Pórek - niva, žampiony - angl. sl., Kysané zelí - angl. sl. atd.
Anna Potůčková
16.10.2022 16:00
Honzo jsi fakt šikovný! A Tvá jídla určitě Věrce moc chutnají. Můj tatínek vařil velmi dobře a chutně. Tatka vařil i dětem na táborech a také na podnikové rekreační chatě. Řemeslo jsem možná podědila právě po něm. Jako svobodná jsem vařila na téže chatě jako tatínek
Věra Ježková
16.10.2022 15:08
Jenda vaří moc dobře. Já někdy dělám pomocné práce a myju po obědě nádobí. Toho ale není moc, protože Jenda ho myje průběžně během vaření. Slané štrúdly jsem ho naučila já. :-)
Jana Šenbergerová
16.10.2022 14:35
Honzo, vařící muž, to je paráda. Tak ať vám spolu vždycky všechno chutná.
Jitka Hašková
16.10.2022 13:14
Honzo, je vidět, že jsi šikovný. Už se nedivím, že se Věře u tebe tak líbí.
Zuzana Pivcová
16.10.2022 12:33
Páni, tak už vím, proč jezdí Věrka tak ráda do Litoměřic (ale berte to, prosím, jako fór). S vařícími muži mám dobré zkušenosti. Ale moc jsem jich nepoznala. Byli velmi kreativní a pohotoví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA