Když vaří muž
FOTO: Věra Ježková a Jan Zelenka

Když vaří muž

16. 10. 2022

Když vaří muž, není to dnes nic mimořádného. Máme přece rovnoprávnost, ne? A navíc, většina z nás, kteří vaří, v této činnosti našla dokonce zalíbení. Zalíbení, které obvykle mívá dávnou historii.

gastronomie
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Rostislav Mraček
Teda, to jste mi dal! Jak hledím na ty fotky, už mám hubu plnou slin! Ale je večer, tak už jenom čaj.
Eva Mužíková
Tak to jsi mne Jendo posadil na pr..... A nejen to, při pohledu na Tvé výtvory slintám.... Ty dokážes opravdu překvapit. Také mne zaujala zmínka o vašem bistru. Vylíčil jsi to tak barvitě, že jsem ty dobroty měla před očima jako bych tam byla jedním z návštěvníků. Tvou kapustnicu bych si dala opravdu s chutí a nejen tu.
Marie Měchurová
Pane Jendo, jste šikovný kuchař, a je vidět, že Vás to baví. Můj muž se zatím neprojevil, nepustím ho totiž k plotně. Vaření a pojídání patří mezi mé početné koníčky.
Naděžda Špásová
Jendo, to jste se s Věrkou vyřádili, viď. Zřejmě jsi šikovný kuchař. Můj muž sem tam něco jednoduchého taky udělá, ale královnou kuchyně jsem já. Pěkné fotky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Měla jsem štěstí na manžely, protože oba výborně vařili. První manžel dokonce uměl lépe než já houskové knedlíky. Ten druhý zase bramborové. Je oba při vaření udělal v kuchyni nesmírný binec, který jsem zase uklízela já. Taková dělba práce. Škoda, že odešli odkud není návratu. Ale mám šikovnou snachu a ta vaří i peče také velmi dobře.
Jitka Chodorová
Tak to jsem o Tobě Honzo teda nevěděla. Protože sama jsem ráda a snad i dobře vařila, máme opět společné téma. Teď už jen ráda jím, ale občas si dobré jídlo udělám a můj muž říká, že ode mě chutná vše. Tak si s Věrkou pochutnejte na všem, co uvaříte, nebo co uvaříš ty pro ní, protože ve dvou se to vždy lépe táhne.
Jitka Chodorová
Tak to jsem o Tobě Honzo teda nevěděla. Protože sama jsem ráda a snad i dobře vařila, máme opět společné téma. Teď už jen ráda jím, ale občas si dobré jídlo udělám a můj muž říká, že ode mě chutná vše. Tak si s Věrkou pochutnejte na všem, co uvaříte, nebo co uvaříš ty pro ní, protože ve dvou se to vždy lépe táhne.
Jan Zelenka
Blanko, zůstaňme u slova - tvého. Díky.
Blanka Lazarová
U nás to bylo tak, že já vařila obyčejná jídla a muž samé speciality. Někdy to došlo až tak daleko, že já na chalupě natírala plot a manžel vařil. Nebránila jsem se, protože pro mě byl svátek, když jsem vařit nemusela a on si zase občas zavařil, aby nemusel zdít, natírat, řezat, apod. Jendo gratuluji k tvému- vašemu- kuchařskému umění. :-)
Jan Zelenka
Paní Šimková, smysl vašeho komentáře jsem nepochopil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%