FOTO: Věra Ježková a Jan Zelenka
Když vaří muž
16. 10. 2022Když vaří muž, není to dnes nic mimořádného. Máme přece rovnoprávnost, ne? A navíc, většina z nás, kteří vaří, v této činnosti našla dokonce zalíbení. Zalíbení, které obvykle mívá dávnou historii.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Rostislav Mraček
17.10.2022 20:11
Teda, to jste mi dal! Jak hledím na ty fotky, už mám hubu plnou slin! Ale je večer, tak už jenom čaj.
Eva Mužíková
17.10.2022 19:03
Tak to jsi mne Jendo posadil na pr..... A nejen to, při pohledu na Tvé výtvory slintám.... Ty dokážes opravdu překvapit. Také mne zaujala zmínka o vašem bistru. Vylíčil jsi to tak barvitě, že jsem ty dobroty měla před očima jako bych tam byla jedním z návštěvníků. Tvou kapustnicu bych si dala opravdu s chutí a nejen tu.
Marie Měchurová
17.10.2022 13:57
Pane Jendo, jste šikovný kuchař, a je vidět, že Vás to baví. Můj muž se zatím neprojevil, nepustím ho totiž k plotně. Vaření a pojídání patří mezi mé početné koníčky.
Naděžda Špásová
17.10.2022 10:37
Jendo, to jste se s Věrkou vyřádili, viď. Zřejmě jsi šikovný kuchař. Můj muž sem tam něco jednoduchého taky udělá, ale královnou kuchyně jsem já. Pěkné fotky.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.10.2022 10:22
Měla jsem štěstí na manžely, protože oba výborně vařili. První manžel dokonce uměl lépe než já houskové knedlíky. Ten druhý zase bramborové. Je oba při vaření udělal v kuchyni nesmírný binec, který jsem zase uklízela já. Taková dělba práce. Škoda, že odešli odkud není návratu. Ale mám šikovnou snachu a ta vaří i peče také velmi dobře.
Jitka Chodorová
17.10.2022 08:00
Tak to jsem o Tobě Honzo teda nevěděla. Protože sama jsem ráda a snad i dobře vařila, máme opět společné téma. Teď už jen ráda jím, ale občas si dobré jídlo udělám a můj muž říká, že ode mě chutná vše. Tak si s Věrkou pochutnejte na všem, co uvaříte, nebo co uvaříš ty pro ní, protože ve dvou se to vždy lépe táhne.
Jitka Chodorová
17.10.2022 08:00
Tak to jsem o Tobě Honzo teda nevěděla. Protože sama jsem ráda a snad i dobře vařila, máme opět společné téma. Teď už jen ráda jím, ale občas si dobré jídlo udělám a můj muž říká, že ode mě chutná vše. Tak si s Věrkou pochutnejte na všem, co uvaříte, nebo co uvaříš ty pro ní, protože ve dvou se to vždy lépe táhne.
Blanka Lazarová
16.10.2022 21:51
U nás to bylo tak, že já vařila obyčejná jídla a muž samé speciality. Někdy to došlo až tak daleko, že já na chalupě natírala plot a manžel vařil. Nebránila jsem se, protože pro mě byl svátek, když jsem vařit nemusela a on si zase občas zavařil, aby nemusel zdít, natírat, řezat, apod. Jendo gratuluji k tvému- vašemu- kuchařskému umění. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA