Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Nikdy se to neopakuje
20. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
20.10.2022 13:29
Díky za krásnou procházku podzimní přírodou. Máš pravdu, v každém okamžiku je příroda jiná.
Zuzana Pivcová
20.10.2022 13:27
To je pravda, Naďo, nikdy se to neopakuje. Jako když jsem byla třikrát za sebou ve stejném lese na houbách, ale nejen, že jsem našla rozdílně hub, ale celý lesík, kde jsem se pohybovala na stejné celkem malé ploše, mi připadal jiný. Příroda stačí vždy překvapit, jen stačí si všímat.
Miloslava Richterová
20.10.2022 13:26
Je vidět, že bylo opravdu krásně, pořád je a ještě bude :-) díky.
Anna Potůčková
20.10.2022 13:01
Hezký článek a hezké podzimní fotky. I já stále říkám že 1000x v přírodě můžeme jí na stejné místo a vždy se najde nějaká zajímavost, odlišnost či překvapení. Podzim se nám letos krásně vybarvuje. Někdy jsem sledovala nějaký pořad a zapamatovala jsem si že když je dostatek vláhy tak jsou stromy vícebarevné než kdyby bl podzim suchý.
Eva Mužíková
20.10.2022 12:16
"Vzhledem k tomu, že venku bylo docela hezky a na obloze se honila spousta mraků, zavelela jsem a hurá na Střížák....". To to letí, tohle jsi psala v článku - Dotek podzimu 2.10.2021. I když tentokrát jsou fotky stromů barevnější, zkrátka příroda je kouzelník. Tak zase za rok??? Na tu akci s chrty se dobře pamatuji, dík za každé zachráněné zvířátko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA