Všechny fotografie: Marie Seitlová
Zahrady Majorelle - můj sen
22. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
22.10.2022 21:33
Maruško, líbí se mi, jak si plníš své sny. Ať ti vyjdou všechny, které ještě spřádáš.
Marie Seitlová
22.10.2022 21:27
Moc vám děkuji za příspěvky a jsem ráda, že se vám zahrada také líbila.
Marcela Pivcová
22.10.2022 21:17
Takto krásnou zahradu musí každý milovník exotických rostlin jen obdivovat. Mně se už před léty velice zalíbily kaktusy, nějaký čas jsem je i pěstovala, bohužel se jim, hlavně v zimě, v bytě nedařilo. Pokud mám možnost u nás alespoň výstavu exotických rostlin zhlédnout, ráda této možnosti využiji.
Helena Přibilová
22.10.2022 21:16
Děkuji za seznámení se zahradou Majorelle prostřednictvím Vašich krásných fotografií. Maroko jsem před lety navštívila, ale nikoli město Marrakéš. Přeji Vám ještě mnoho splněných cestovatelských snů.
Anna Čípová
22.10.2022 20:04
Majko, parádní reportáž z kouzelné zahrady. Škoda, že článek není na hlavní stránce. Určitě by potěšil více íčkařů. Přeji ještě hodně splněných cestovatelských snů.
Jana Levicka
22.10.2022 15:24
Krásne miesto Majka, pastva pre oko a pohladenie pre dušu. Teším sa s Tebou, že sa Ti splnil sen.
Daniela Řeřichová
22.10.2022 11:43
Majko, to je dobře, že ses s námi podělila o další ze splněných snů. Děkuji za seznámení se zahradou, kterou jsem na vlastní oči neviděla, tak se kochám Tvými nádhernými snímky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA