Ilustrační foto: Pixabay
Výlet do termálů
23. 10. 2022Tak jsme se po době covidové opětovně rozhodli navštívit termály Malé Bielice na Slovensku, poblíž Partizánskeho, kde se nám kdysi tak líbilo. Vloni se nám to, díky restrikcím, nepodařilo. Letos jsme přesvědčili i dvě kamarádky, aby jely s námi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
26.10.2022 19:31
Zřejmě si příště vyberete lepší termály, hlavně, že vše dobre5 dopadlo, včetně covidu.
Jitka Hašková
24.10.2022 18:05
Děkuji za varující článek, i když bych do termálů na Slovensko nikdy necestovala.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.10.2022 12:16
Protože se ráda koupu v teplé vodě přímo termální lázně vyhledávám. Nejraději mám ty v Mederu na Slovensku, ale i maďarské a rakouské jsem vyzkoušela. Každé jsou jiné např. v Miškolci jsou vybudované ve vápencových skalách. Ale i koupele např. Aqvaforum ve Fr. Lázních jsou skvělé. V Polsku jsem nebyla, ale moji známí do nich často jezdí.
Dana Puchalská
23.10.2022 10:42
No nazdar,to byly zážitky.. :-( Já bych si příště opravdu pořádně rozmyslela,jestli se vydat do lázní, které jsou dost daleko a kde se vše evidentně zhoršilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA