ivana kosťunová
27.10.2022 11:11
Před problémy neutečete, ono si vás to najde. Nejlépe je, postavit se k tomu čelem. Když zaujmeme postoj oněch tří opic ( nevidím, neslyším, nemluvím), problémy nezmizí.
Libuše Křapová
27.10.2022 10:58
Šmankote, zase jsem měla moc rychlou ruku a nepřečetla si to po sobě. ... říjnové ... Také.... Takže ....Jen ... Asi mi nějak špatně funguje shift, skoro všude v textech musím opravovat velká písmena. Omlouvám se :-)
Libuše Křapová
27.10.2022 10:55
Honzo, normální je konečně počasí. Je íjnové babí léto :-) Jinak s tebou souhlasím. Ať kliknu na notebook anebo otevřu TV, okamžitě na mne vyskočí negativní zprávy,. Válka, energie, zdražování - a do toho "pozitivní" zprávy, o kolik se zvednou důchody a na kolik to přijde státní rozpočet. také je pozitivní zpráva, že příští rok si už poslanci zvednou platy. takže nyní už jen shlédnu titulky a jdu radši něco dělat. Třeba psát ty knížky :-) A neboj, inspirace se zase dostaví. jen někdy potřebuje čas, to přece znáš taky. Jen si vzala dovolenou.
Jan Zelenka
27.10.2022 10:41
Milé dámy, děkuji za vaše ohlasy. Doba je špatná, leč, třeba to vzít na vědomí a dělat to, co máme rádi a co nás naplňuje. Skoro se tady bojím napsal, že rád vařím. Asi nejsem normální. Jo, a taky je dobré podrbat babičku Britney na její chlupaté hlavičce.
Jana Jurečková
27.10.2022 10:28
Já mám ve své hlavě jednu jedinou myšlenku. U téct z dnešní doby někam do klidu a pohody. Taky se mi to nedaří, protože, kam se podívám jen samé problémy. Vše pěkné se někam ztratilo, nikdo neví kam...... Snad v televizi mě včera potěšily Četnické humoresky, už jsem ten seriál viděla, ale i přesto dokáže znovu pohladit po duši.
Jana Kollinová
27.10.2022 09:13
Pane Zelenko, píšete mi z duše, potýkám se obdobnými pocity. Líbí se mi kresbička a přemýšlím, zda chcete získat tři zlaté vlasy Děda Vševěda, abyste mohl zdárně pokračovat v autorské tvorbě a dokončit další knihy, nebo chytáte slunce za pačesy a vyrážíte s pejskem na procházku. :-)
Jana Šenbergerová
27.10.2022 09:09
Jendo, myslím, že jste zvolil nejlepší řešení ze všech možných, a někdy i nemožných.
Dana Puchalská
27.10.2022 08:36
Ano Honzo, čti méně. Je to občas nejlepší způsob jak se nezbláznit.
Martina Růžičková
27.10.2022 08:24
Podzimní procházky jsou určitě léčivé. A sluníčko letos nejspíš ví, jak je potřebujeme. Proto nás asi snaživě zahřívá ještě na konci října.
Věra Ježková
27.10.2022 08:05
Jendo, třeba míň číst. Těším se podzimní procházku s vámi. :-)